TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италија ги затвори пристаништата за мигрантите поради коронавирусот

А1 On - 08.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

Либертас - 08.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

Слободен Печат - 08.04.2020

Од вирусот во Италија досега почина повеќе од 17 илјади лица што е најголем број на жртви во светот. Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

24Инфо - 08.04.2020

– Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

Опсервер - 08.04.2020

Рим, 8 април 2020 () – Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим.

Италија ги затвора пристаништата за мигранти поради коронавирусот

МКД - 08.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат пристап на хуманитарните бродови со мигранти, одлучи владата. Одлуката е донесена во вторник вечер откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

Република - 08.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

CivilMedia - 08.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...

Италија ги затвори пристаништа за мигрантите поради коронавирусот

MakPress - 09.04.2020

Италијанските пристаништа не можат да се сметаат за безбедни поради епидемијата на коронавирусот и нема да дозволат впловување на хуманитарни бродови со мигранти, одлучи Владата во Рим. Одлуката е донесена синоќа откако брод под знамето на ...