TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Штип отворена новата градинка „Виножито“

ММС - 28.12.2019

Во најголемата штипска населба Сењак денеска свечено беше пуштена новата градинка „Виножито“, која како клон ќе функционира во рамките на градинката „Астибо“. На свеченото отворање присуствува и министрите за внатрешни работи и за локална ...

Во Штип отворена новата градинка „Виножито“

Опсервер - 28.12.2019

Во најголемата штипска населба Сењак денеска свечено беше пуштена новата градинка „Виножито“, која како клон ќе функционира во рамките на градинката „Астибо“. На свеченото отворање присуствува и министрите за внатрешни работи и за локална ...

Во Штип отворена новата градинка „Виножито“

MakPress - 28.12.2019

Во најголемата штипска населба Сењак денеска свечено беше пуштена новата градинка „Виножито“, која како клон ќе функционира во рамките на градинката „Астибо“. На свеченото отворање присуствува и министрите за внатрешни работи и за локална ...