TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна четвртото виртуелно издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Опсервер - 24.11.2020

– Како Асоцијација шест години вложуваме во промоција на потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија. Наша мисија е да ги поврземе домашните производители од оваа индустрија со странски компании купувачи, да им го олесниме излезот ...

Започна четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020- The Virtual Edition

Бизнис Вести - 24.11.2020

Повеќе од 50 македонски и компании од регионот, 25 странски компании купувачи и 15 странски директни инвеститори во Северна Македонија ќе се сретнат на тридневниот онлајн бизнис настан – Macedonian Manufacturing Expo 2020.

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Опсервер - 24.11.2020

– Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија. Целта е на едно местo да се поврзат македонските компании кои се занимаваат со ...

Утре започнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020- The Virtual Edition

Денар - 23.11.2020

Во периодот од 24 до 26 ноември 2020 година ќе се одржи четвртото издание на бизнис настанот Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition. Macedonian Manufacturing Expo е најголемиот бизнис настан за лесно преработувачката индустрија ...

Четвртиот „Macedonian Manufacturing Expo“ онлајн од утре до 26 ноември

Опсервер - 23.11.2020

– Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Четвртиот „Macedonian Manufacturing Expo“ онлајн од утре до 26 ноември

Независен - 23.11.2020

Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Четвртиот „Macedonian Manufacturing Expo“ онлајн од утре до 26 ноември

А1 On - 23.11.2020

Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Утре започнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition

Банкарство.мк - 23.11.2020

Во периодот од 24 до 26 ноември 2020 година ќе се одржи четвртото издание на бизнис настанот Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition. Macedonian Manufacturing Expo е најголемиот бизнис настан за лесно преработувачката индустрија ...

Четвртиот „Macedonian Manufacturing Expo“ онлајн од утре до 26 ноември

Вечер Прес - 23.11.2020

Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Четвртиот „Macedonian Manufacturing Expo“ онлајн од утре до 26 ноември

MakPress - 23.11.2020

Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Утре почнува саемот за поврзување на македонските компании од лесно преработувачката индустрија со купувачи од ЕУ

Република - 23.11.2020

Во периодот од 24 до 26 ноември 2020 година ќе се одржи четвртото издание на бизнис настанот „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“. „Macedonian Manufacturing Expo“ е најголемиот бизнис настан за лесно преработувачката индустрија ...

Утре започнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020- The Virtual Edition

Иновативност - 23.11.2020

Во периодот од 24 до 26 ноември 2020 година ќе се одржи четвртото издание на бизнис настанот Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition. Macedonian Manufacturing Expo е најголемиот бизнис настан за лесно преработувачката индустрија ...

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Курир - 24.11.2020

Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија. Целта е на едно местo да се поврзат македонските компании кои се занимаваат со ...

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Независен - 24.11.2020

Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија. Целта е на едно местo да се поврзат македонските компании кои се занимаваат со ...

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Бизнис Вести - 24.11.2020

Скопје, 24 ноември 2020 (МИА) – Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition”, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија.

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

А1 On - 24.11.2020

Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија. Целта е на едно местo да се поврзат македонските компании кои се занимаваат со ...

Започна четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020- The Virtual Edition

Пари - 24.11.2020

овеќе од 50 македонски и компании од регионот, 25 странски компании купувачи и 15 странски директни инвеститори во Северна Македонија ќе се сретнат на тридневниот онлајн бизнис настан – Macedonian Manufacturing Expo 2020 .

Брнз: САД веќе 10 години ја поддржуваат лесно преработувачката индустрија во земјава

Слободен Печат - 24.11.2020

Како Асоцијација шест години вложуваме во промоција на потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија. Наша мисија е да ги поврземе домашните производители од оваа индустрија со странски компании купувачи, да им го олесниме излезот на ...

Почнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

MakPress - 24.11.2020

Од денеска почнува четвртото издание на „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, бизнис настан посветен на лесната преработувачка индустрија. Целта е на едно местo да се поврзат македонските компании кои се занимаваат со ...

Почна четвртото виртуелно издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

Frontline - 24.11.2020

Како Асоцијација шест години вложуваме во промоција на потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија. Наша мисија е да ги поврземе домашните производители од оваа индустрија со странски компании купувачи, да им го олесниме излезот на ...

И во време на ковид-криза може да се бараат партнери во странство, велат од металната и електро индустријата

Независен - 24.11.2020

Како Асоцијација шест години вложуваме во промоција на потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија. Наша мисија е да ги поврземе домашните производители од оваа индустрија со странски компании купувачи, да им го олесниме излезот на ...

Почна четвртото виртуелно издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020

MakPress - 24.11.2020

Како Асоцијација шест години вложуваме во промоција на потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија. Наша мисија е да ги поврземе домашните производители од оваа индустрија со странски компании купувачи, да им го олесниме излезот на ...

Онлајн бизнис: Macedonian Manufacturing Expo од утре до 26 ноември

Денешен - 23.11.2020

Од утре до 26 ноември ќе се одржи четвртиот бизнис-настан „Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition“, наменет за лесно преработувачката индустрија (преработка на метал, гума, пластика, електро-електронска индустрија) во земјава.

Утре започнува четвртото издание на Macedonian Manufacturing Expo 2020- The Virtual Edition

Бизнис Вести - 23.11.2020

Во периодот од 24 до 26 ноември 2020 година ќе се одржи четвртото издание на бизнис настанот Macedonian Manufacturing Expo 2020 – The Virtual Edition. Macedonian Manufacturing Expo е најголемиот бизнис настан за лесно преработувачката индустрија ...