TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фаучи: Во март почнуваме со испитување на вакцините на Модерна против јужноафриканскиот сој

Канал5 - 26.02.2021

Кон средината на март, во САД започнуваат испитувања на вакцините развиени од лабораторијата „Модерна“ против јужноафриканскиот сој, изјави Ентони Фаучи, советник во Белата куќа. „Испитувањата во прва фаза започнуваат кон средината на март“, рече ...

Фаучи се пофали: По една година конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми

Република - 26.02.2021

Водечкиот американски имунолог, Ентони Фаучи, соопшти дека Белата куќа имала „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките кои предвидуваат луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да може да ...

Фаучи: Во март почнуваме со тестирање на вакцината на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид

Точка - 26.02.2021

Во средината на март во САД почнуваат испитувања на вакцините развиени од лабораторијата на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид на коронавирусот, изјави Ентони Фаучи, советник во Белата куќа.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Frontline - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

+инфо - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Опсервер - 26.02.2021

– Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Слободен Печат - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори” со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките за луѓето што биле вакцинирани против ковид-19 да можат да минуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи .

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Независен - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

iPortal - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

24Инфо - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори” со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Во март ќе се почне со тестирање на вакцината на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид

Н.Македонија - 26.02.2021

Во средината на март во САД почнуваат испитувања на вакцините развиени од лабораторијата на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид на коронавирусот, изјави Ентони Фаучи, советник во Белата куќа.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Нетпрес - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Press24 - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори” со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките за луѓето што биле вакцинирани против ковид-19 да можат да минуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Либертас - 26.02.2021

– Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Во март почнуваме тестирање на вакцината на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид

MTM - 26.02.2021

Во средината на март во САД почнуваат испитувања на вакцините развиени од лабораторијата на „Модерна“ против јужноафриканскиот вид на коронавирусот, изјави Ентони Фаучи, советник во Белата куќа.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

Вечер Прес - 26.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.

Фаучи: Конечно ќе можам да ја гушнам ќерка ми по една година

MakPress - 27.02.2021

Белата куќа имаше „сериозни разговори“ со Центарот за превенција и контрола на болести (ЦДЦ) во врска со препораките луѓето што биле вакцинирани против Ковид-19 да можат да поминуваат време заедно, откри водечкиот американски имунолог Ентони Фаучи.