TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фитнес експерт тврди: Стомакот може да се израмни без вежбање

Курир - 09.08.2020

Рамен стомак без вежбање? За многумина звучи како сон, но можно е, вели австралискиот фитнес-експерт Сем Вуд, кој тврди дека диетата и начинот на живот се повеќе одговорни за маснотиите во стомакот отколку тренингот, што ги зајакнува мускулите, но ...

До рамен стомак за само 7 дена

Порта - 09.08.2020

Да се разбериме, ние не ветуваме дека за само 7 дена ќе ги имате мускулите и стомачните, за што сте сонувале. Но, овие трикови ќе ви помогнат да се „разнесете“, поточно, да се ослободите од тоа непријатно чувство на надуеност.

Фитнес експерт тврди: Стомакот може да се израмни без вежбање

Пулс24 - 09.08.2020

Рамен стомак без вежбање? За многумина звучи како сон, но можно е, вели австралискиот фитнес-експерт Сем Вуд, кој тврди дека диетата и начинот на живот се повеќе одговорни за маснотиите во стомакот отколку тренингот, што ги зајакнува мускулите, но ...