TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Квалификации за Азиски куп во кошарка: Тајван победи со 104 разлика

Опсервер - 21.02.2020

Паралелно со квалификациите за Европското првенство во кошарка во 2021 година, почнаа квалификациите и за Азискиот кошаркарски куп од каде стигнува неверојатен резултат. Тајван ја победи Малезија со 152:48 (по четвртини: 27:18, 37:14, 44:8, 44:8).

АЗИСКИ КУП ВО КОШАРКА: Тајван ја победи Малезија со 104 кошеви разлика

Денешен - 21.02.2020

Паралелно со квалификациите за Европското првенство во кошарка во 2021 година, почнаа квалификациите и за Азискиот кошаркарски куп од каде стигнува неверојатен резултат. Тајван ја победи Малезија со 152:48 (по четвртини: 27:18, 37:14, 44:8, 44:8).

Квалификации за Азиски куп во кошарка: Тајван победи со 104 разлика

MakPress - 21.02.2020

Паралелно со квалификациите за Европското првенство во кошарка во 2021 година, почнаа квалификациите и за Азискиот кошаркарски куп од каде стигнува неверојатен резултат. Тајван ја победи Малезија со 152:48 (по четвртини: 27:18, 37:14, 44:8, 44:8).