TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кралот на дијамантите и најпознат индиски бегалец уапсен во Лондон: Нирав Моди по чии дијаманти полудел Холивуд, паднал ...

Точка - 20.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди, чии дијаманти некогаш ги краселе ѕвездите од Боливуд до Холивуд, е уапсен во вторникот во Лондон, повеќе од една година откако индиските власти соопштиле дека бил вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари.

Дијамантскиот милијардер заврши во затвор

Канал5 - 20.03.2019

Дијамантскиот милијардер , чиј накит ги краси ѕвездите од Холивуд до Боливуд , заврши во затвор во Лондон. Милијардерот Нирав Моди , чиј накит го купуваат сите највлијателни луѓе на светот, вчеравечер е уапсен во Лондон.

Во Лондон уапсен дијамантскиот тајкун поради банкарска измама

А1 On - 20.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди уапсен е вчера во Лондон откако пред повеќе од една година индиските власти соопштија дека е вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари, соопшти денеска лондонската полиција.

Кралот на дијамантите уапсен во Лондон

Република - 21.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди, чии дијаманти некогаш ги краселе ѕвездите од Боливуд до Холивуд, е уапсен во вторникот во Лондон. Индиските власти соопштиле дека бил вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари.

Уапсен дијамантскиот тајкун во Лондон поради банкарска измама од 1,8 милијарди долари

+инфо - 20.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди уапсен е вчера во Лондон откако пред повеќе од една година индиските власти соопштија дека е вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари, соопшти денеска лондонската полиција.

Кралот на дијамантите и најпознатиот индиски бегалец уапсен во Лондон

Вечер - 20.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди уапсен е вчера во Лондон откако пред повеќе од една година индиските власти соопштија дека е вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари, соопшти денеска лондонската полиција.

Во Лондон уапсен дијамантскиот тајкун поради банкарска измама

Опсервер - 20.03.2019

Дијамантскиот тајкун Нирав Моди уапсен е вчера во Лондон откако пред повеќе од една година индиските власти соопштија дека е вмешан во банкарска измама од 1,8 милијарди долари, соопшти денеска лондонската полиција.