TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потенцијалниот купувач на ФАС 11 Октомври Дамјановски најверојатно ќе добие уште 7 дена за уплата на парите

Канал5 - 25.07.2003

Потенцијалниот купувач на ФАС 11 Октомври Богдан Дамјановски од одборот на доверители доби уште седум дена за уплата на парите за купување на фабриката, но со обврска тие да бидат уплатени во целост. Човекот кој пак потенцира дека е само техничко лице, Потенцијалниот купувач на ФАС 11 Октомври ...

Купувачот на „Фас“ доби уште 7 дена

А1 - 24.07.2003

Потенцијалниот купувач на „Фас“ Дамјановски има дополнителни седум дена да уплати 12 милиони евра за купување на имотот на „Фас“. „Респектирајќи ги мислењата на од претставниците на вработените исто така и предлогот од Министерството за финансии, се предлага да се пролонгира рокот за уплата ...

На сметката на ФАС "11 Октомври" до среда ќе легнат 12 милиони евра

Дневник - 22.07.2003

ПРОДАЖБА НА ЗАГУБАРИ Парите за купување на недвижниот имот на загубарот ФАС "11 Октомври" најдоцна до среда ќе легнат на сметката на скопската фабрика за автобуси. Тоа го изјави вчера Богдан Дамјановски, застапник на канадско-белорускиот инвеститор, кој даде 12 милиони евра - најдобра понуда за ...

Купувачот на „ФАС“ не ги уплати парите

А1 - 21.07.2003

Потенцијалниот купувач на „ФАС“ не успеа до денешниот рок да ги уплати 12-те милиони евра, колку што понуди за скопската фабрика. Поради тоа одборот на доверители на „ФАС“ му го продолжи рокот за уплата на парите до четврток.