TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костов седна на жешкото секретарско столче

Време - 10.10.2007

СЕДНИЦА НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА ФФМ Никола Костов, претседателот на надзорниот одбор при Фудбалската федерација на Македонија, вчера попладне е назначен на функцијата генерален секретар на нашата најбогата спортска институција.

Никола Костов нов генерален секретар на УО на ФФМ

Утрински - 10.10.2007

Никола Костов досегашниот претседател на Надзорниот одбор на ФФМ е новиот Генерален секретар на фудбалската Федерација на Македонија (ФФМ). На оваа функција тој е избран со едногласна одлука на 21. седница на Управниот одбор (УО) која се одржа вчера во хотелот „Александар палас“ во Скопје.

Никола Костов нов ген-сек

Вест - 10.10.2007

Управен одбор на ФФМ Со едногласна одлука на присутните членови на Управниот одбор, актуелниот претседател на Надзорниот одбор Никола Костов вчера беше именуван за нов генерален секретар на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ).

Костов нов генсек

Вечер Прес - 10.10.2007

За нов генерален секретар на Фудбалската федерација на Македонија е избран Никола Костов, досегашен претседател на Надзорната комисија при ФФМ. На вчерашниот состанок на Управниот одбор, тој победи во трката за прв оперативец во конкуренција на Драгољуб Матовски (член на УО), Драган Томовски и ...

Никола Костов е новиот генерален секретар на ФФМ

А1 - 09.10.2007

Никола Костов е новиот генерален секретар на ФФМ. Ова е најважната одлука на денешната седница на највисокото тело на федерација. Досегашниот претседател на надзорниот одбор на ФФМ, во конкуренција на Илија Атанасовски, Драгољуб Матовски и Драган Томовски, ја доби едногласната доверба од членовите ...

Денеска Управниот одбор ќе избира ген-сек

Вест - 09.10.2007

Вести од ФФМ По неколку одложувања, Управниот одбор на ФФМ, конечно, денеска ќе одржи седница на која ќе треба да го именува новиот генерален секретар. Според последните најави, Никола Костов ќе ја добие довербата да биде прв оперативец во Федерацијата.

Денеска се бира генсекот

Вечер Прес - 09.10.2007

Долгоочекуваната и еднаш веќе одложувана седница на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија ќе се одржи утре во х. "Алесандар палас" (12 ч.). Точката што предизвикува најголем интерес е изборот на генералниот секретар на ФФМ, за која конкурираат петмина кандидати: Драгољуб Матовски ...