TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одличен прием на „Трето полувреме“ на Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

А1 On - 26.11.2015

Кинопремиерата на „Трето полувреме“ на режисерот Дарко Митревски во Франција беше поздравена со аплузи од публиката на 4. Биенале на израелски и еврејски филм кој вчеравечер беше отворен во Нанси, пренесува дописникот на МИА од Париз.

Одличен прием на „Трето полувреме“ на Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

Сител - 26.11.2015

Кинопремиерата на „Трето полувреме“ на режисерот Дарко Митревски во Франција беше поздравена со аплузи од публиката на 4. Биенале на израелски и еврејски филм кој вчеравечер беше отворен во Нанси, пренесува дописникот на МИА од Париз.

Одличен прием на „Трето полувреме“ во Нанси

Вечер Прес - 26.11.2015

Кинопремиерата на „Трето полувреме" на режисерот Дарко Митревски во Франција беше поздравена со аплузи од публиката на 4. Биенале на израелски и еврејски филм кој вчеравечер беше отворен во Нанси, пренесува дописникот на МИА од Париз.

Oдличен прием на „Трето полувреме“ на Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

Lider - 26.11.2015

Кинопремиерата на „Трето полувреме“ на режисерот Дарко Митревски во Франција беше поздравена со аплузи од публиката на 4. Биенале на израелски и еврејски филм кој вчеравечер беше отворен во Нанси, пренесува дописникот на МИА од Париз.

„Трето полувреме“ вечер ќе го отвори Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

24 Вести - 25.11.2015

Македонскиот филм на Дарко Митревски „Трето полувреме“ вечер ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси. На проекцијата ќе присуствува актерот Сашко Коцев, јавува дописникот на МИА од Франција.

„Трето полувреме“ вечер ќе го отвори Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

Канал5 - 25.11.2015

Македонскиот филм на Дарко Митревски „Трето полувреме“ вечер ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси. На проекцијата ќе присуствува актерот Сашко Коцев, јавува дописникот на МИА од Франција.

„До Балчак“ прикажан во Советот на Европа

МРТ - 25.11.2015

Постојаната мисија на Република Македонија при Советот на Европа синоќа организираше проекција на филмот „До Балчак“ на режисерот Столе Попов, во кино-салата на Советот на Европа... Во рамките на активностите за одбележување на јубилејот 20 години ...

„Трето полувреме“ вечер ќе го отвори Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

А1 On - 25.11.2015

Македонскиот филм на Дарко Митревски „Трето полувреме“ вечер ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси. На проекцијата ќе присуствува актерот Сашко Коцев, јавува дописникот на МИА од Франција.

Сашко Кoцев: Сагата на Евреите од ден во ден се повеќе се обелоденува

Вечер Прес - 25.11.2015

Македонскиот филм на Дарко Митревски „Трето полувреме" вечер ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси. На проекцијата ќе присуствува актерот Сашко Коцев, јавува дописникот на МИА од Франција.

„Трето полувреме“ вечер ќе го отвори Биеналето на израелски и еврејски филм во Нанси

Lider - 25.11.2015

Македонскиот филм на Дарко Митревски „Трето полувреме“ вечер ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси. На проекцијата ќе присуствува актерот Сашко Коцев, јавува дописникот на МИА од Франција.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

Канал5 - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...

Стразбур:Во Советот на Европа ќе се прикаже „До балчак“

Телма - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Канал5 - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

+инфо - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз.

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Курир - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

МРТ - 24.11.2015

Филмот „До балчак“ ќе биде прикажан во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа... Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на ...

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

Хитпортал - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се очекува да присуствува актерот Сашко ...

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Хитпортал - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

А1 On - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

А1 On - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

Нетпрес - 24.11.2015

Македонскиот филм „ Трето полувреме “ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз.

„Трето полувреме“ ќе го отвори Биеналето во Франција

Курир - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...

„До Балчак“ патува на кино проекција пред Советот на Европа

Локално - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и на еврејски филм во Франција

Република - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и на еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се очекува да присуствува актерот Сашко ...

„Трето полувреме“ во Франција

Вечер Прес - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме" ќе го отвори 4. Биенале на израелскиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од денеска до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз.

„До балчак“ ќе се прикаже во Советот на Европа

Вечер Прес - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак" на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале во Франција

Денешен - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...

„До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Република - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Вистина.мк - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

Филмот „До балчак“ вечер ќе се прикаже во Советот на Европа во Стразбур

Lider - 24.11.2015

Во киносалата на Советот на Европа во Стразбур вечер ќе биде прикажан филмот „До балчак“ на режисерот Столе Попов, во рамки на одбележувањето на јубилејот 20 години од пристапувањето на Република Македонија кон Советот на Европа.

„Трето полувреме“ ќе го отвори Биеналето во Франција

Вистина.мк - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...

„Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелски и еврејски филм во Франција

Lider - 24.11.2015

Македонскиот филм „Трето полувреме“ ќе го отвори 4. Биенале на израелкиот и еврејскиот филм во Нанси, Франција, кое ќе се одржува од утре до 29 ноември, јавува дописникот на МИА од Париз. На отворањето на Биеналето и на проекцијата на филмот се ...