TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев на FB за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Канал5 - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев преку својот FB профил изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е ...

Заев: Благодарност до ЕП, ќе работиме уште повеќе за да си ја направиме земјата поубаво место за живеење

Фокус - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази голема благодарност до Европскиот парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. -Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев: Изразувам голема благодарност до ЕП за донесената резолуција за итен почеток на преговори со Северна Македонија

ТВ21 - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев попладнево преку Фејбук се заблагодари на Европскиот парламент за донесената одлука за итен почеток на преговори со Македонија и Албанија за старт на преговори со ЕУ. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Курир - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. -Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Нова ТВ - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев: Европската Унија знае дека нашето место е во европското семејство

Press24 - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Независен - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

+инфо - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: ЕУ знае дека нашето место е во европското семејство

Слободен Печат - 24.10.2019

Европскиот Парламент денеска побара итен почеток на преговори со Македонија и Албанија. Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Македонија и Албанија.

Заев: ЕУ знае дека нашето место е во европското семејство

Макфакс - 24.10.2019

Премиерот, Зоран Заев, изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

МКД - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Сител - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на Европскиот парламент: Нашето место е во европското семејство

А1 On - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Либертас - 24.10.2019

– Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

ЗАЕВ: Големо благодарам на ЕП за тоа што бара ЕУ итно да почне преговори со С. Македонија

Денешен - 24.10.2019

Изразувам голема благодарност на Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со С. Македонија и Албанија, изјави вечерва премиерот Зоран Заев. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е ...

Заев: Благодарност на Европскиот Парламент за донесената резолуција, преговори со Северна Македонија и Албанија

24Инфо - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

iPortal - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил изрази голема благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија.

Заев: ЕУ знае дека нашето место е во европското семејство

Точка - 24.10.2019

Премиерот, Зоран Заев, изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

Заев: Изразувам голема благодарност до ЕП за донесената резолуција за итен почеток на преговори со Северна Македонија

4NEWS - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев попладнево преку Фејбук се заблагодари на Европскиот парламент за донесената одлука за итен почеток на преговори со Македонија и Албанија за старт на преговори со ЕУ. „Домот на европската демократија повика дека проширувањето е ...

Заев за Резолуцијата на ЕП: Нашето место е во европското семејство

Вечер Прес - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од ...

По важната одлука на Европскиот Парламент, вечера се огласи премиерот Зоран Заев

Centar - 24.10.2019

Изразувам голема благодарност на Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија, соопшти премиерот Зоран Заев вечерва.

Заев: Голема благодарност на ЕП за донесената резолуција за почеток на преговори со С. Македонија

Локално - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил изрази голема благодарност до Европскиот Парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија.

Заев: Благодарност до ЕП, ќе работиме уште повеќе за да си ја направиме земјата поубаво место за живеење

Република - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази голема благодарност до Европскиот парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговори со Северна Македонија и Албанија. ...

Заев: ЕУ знае дека нашето место е во европското семејство

Н.Македонија - 24.10.2019

Премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Европскиот парламент за донесената резолуција со која се бара итен почеток на преговорите со Македонија и Албанија. – Домот на европската демократија повика дека проширувањето е инструмент од исклучително ...

Европарламентот утре ќе гласа за Резолуција Македонија да добие датум за ЕУ, Заев верува дека многу брзо среќата и ...

Сакам да кажам - 23.10.2019

Европскиот парламент утре ќе гласа за Резолуција за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија, документ со девет точки во кои се изразува разочарување за недонесената одлука, која оди на штета на кредибилитетот на Европската ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Алсат-М - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да се продолжи по европскиот пат

Канал5 - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај народот.

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Фокус - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

24 Вести - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе даде нова мотивација

Press24 - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

+инфо - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај нашиот ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Независен - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Слободен Печат - 23.10.2019

Намерата на ЕП е од помош, нешто што е мал лек за горчината во нашите души која не затекна со оваа нефер историска грешка што ја направи Европската Унија. Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжиме по европскиот пат

А1 On - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ќе ја врати мотивацијата ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Бриф - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Либертас - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

CivilMedia - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да се продолжи по европскиот пат, оцени Заев

еМагазин - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжи по европскиот пат

Локално - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Очекувам дека многу брзо ќе се врати среќата и надежта

Република - 23.10.2019

Намерата на ЕП е од помош, нешто што е мал лек за горчината во нашите души која не затекна со оваа нефер историска грешка што ја направи Европската Унија кон Република Северна Македонија. Верувам дека ваквите постапки уште еднаш ќе ја вратат ...

Заев: Најавата за вонредна резолуција на ЕП ќе ја врати мотивацијата да продолжиме по европскиот пат

24Инфо - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...

Заев: Намерата на ЕП е од помош, мал лек за горчината која не затекна со оваа нефер историска грешка што ја направи ЕУ

iPortal - 23.10.2019

Премиерот Зоран Заев смета дека најавата за вонредна резолуција на Европскиот парламент со која повторно ќе се побара отворање на пристапните преговори за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ ќе биде од помош и ја врати мотивацијата кај ...