TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЕКС ШКОЛО: Мисионерска поза

Вест - 17.02.2005

СЕКСИ ЌОШЕ Иако се забелжеани над 600 пози во кои луѓето можат да водат љубов, сексолозите велат "Држете се до основната понуда, а мисионерската поза е попуалрана , се уште, затоа што тогаш и двајцата партнери се чувствуваат добро".

СЕКС ШКОЛО: Устен испит кај вашиот дечко

Вест - 16.02.2005

СЕКСИ ЌОШЕ * Теорија: Мажите го сакаат оралниот секс не само затоа што им е пријатен, туку затоа што така имаат чувство дека ги прифаќате. Или-мажите често се палат на она што го гледаат, па девојките грешат кога ја тргаат косата или го свртуваат погледот кога изведуваат фелацио.

СЕКС-ШКОЛА: Мастурбација

Вест - 15.02.2005

СЕКСИ ЌОШЕ Како да го фатите ритамот со рацете? Сексолозите велат: "Можете да ги менувате силата на стискањето, брзината и времето на работа, ама без постојан ритам не се постигнува оргазам". Секој маж има свој начин на мастурбирање: на суво - органот се фаќа од долу, со еден или со два прста, и ...

Секс школо: Три совети на сексолозите за ефикасно надарзнување на машкиот полов орган:

Вест - 14.02.2005

СЕКСИ ЌОШЕ 1. Пред да почнете да се занимавате со органот на партнерот, не заборавајте дека тоа е негов најчувствителен дел. Затоа настојувајте раката или јазикот да се доволно навлажнети. 2. Скоро кај сите мажи осетлив дел е местото каде им завршуваат тестисите.