TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нафтата над 72 долара за барел

Утрински - 11.09.2009

Сингапур - Цената на нафтата на светските берзи вчера скокна на над 72 долара за барел. Скокот на цената на нафтата е одговор на намалувањето на курсот на ...

Цената на нафтата скокна на 72 долари за барел

Тотал - 11.09.2009

Нафта денеска на берзата во Њујорк поскапе на речиси 72 долари за барел, како последица на падот на вредноста на американската национална валута, одлука на ...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

Кирилица - 11.09.2009

Нафта на берзата во Њујорк поскапе на речиси 72 долари за барел Нафта вчера на берзата во Њујорк поскапе на речиси 72 долари за барел, како последица на падот ...

Скок на нафтата на 72 долари

Телма - 10.09.2009

Цената на нафтата на светските берзи денеска скокна над 72 долари за барел. Скокот на цената на нафтата е одговор на намалувањето на курсот на американскиот ...

ОПЕК нема да го промени производството на нафта

Тотал - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

Производната квота на ОПЕК останува иста

Кајгана - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

Нафтата над 72 долари за барел

Алфа - 10.09.2009

Цената на нафтата на светските берзи денеска скокна над 72 долари за барел. Скокот на цената на нафтата е одговор на намалувањето на курсот на американскиот ...

ОПЕК реши да не ја менува сегашната квота за производство на нафта

Кирилица - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

Производната квота на производство на нафта на ОПЕК останува иста

Сител - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

ОПЕК одлучи да ја задржи сегашната квота за производство на нафта

МРТ - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

ОПЕК одлучи да ја задржи сегашната квота за производство на нафта

Канал5 - 10.09.2009

Организацијата на државите извознички на нафта (ОПЕК) одлучи да ги задржи производните квоти на нафта, изјави алжирскиот министер за енергетика и руди Шакиб ...

Нафтата над 72 долари за барел

МРТ - 10.09.2009

Цената на нафтата на светските берзи денеска скокна над 72 долари за барел. Скокот на цената на нафтата е одговор на намалувањето на курсот на американскиот ...

ОПЕК со консензус ја задржа истата производна квота

МК-Фондови - 10.09.2009

ОПЕК со консензус ја задржа истата производна квота Свет - Економија Четврток, 10 Септември 2009 10:37 Цената на нафтата е на прифатливо високо ниво ...

Цената на нафтата скокна на 72 долари за барел

МК-Фондови - 10.09.2009

Цената на нафтата скокна на 72 долари за барел Свет - Берза Четврток, 10 Септември 2009 14:24 Денес, цената за барел американска нафта забележа раст од 85 ...

Нафтата над 72 долари за барел

Макфакс - 10.09.2009

Цената на нафтата на светските берзи денеска скокна над 72 долари за барел. Скокот на цената на нафтата е одговор на намалувањето на курсот на американскиот ...

ОПЕК нема да го намалува производството на нафта

Дневник - 09.09.2009

Организацијата на земји извознички на нафта (ОПЕК) најверојатно нема да ја менува производствената квота бидејќи цената на овој енергенс е на пожелно ниво за ...

Нафтата поскапе во пресрет на состанокот на ОПЕК

Тотал - 09.09.2009

Нафтата денеска на берзата во Њујорк поскапе над 69 долари за барел во очекување на утрешниот состанок на Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК) ...

ОПЕК нема да го намалува производството на нафта

МРТ - 09.09.2009

Организацијата на земји извознички на нафта(ОПЕК) најверојатно нема да ја менува производната квота бидејќи цената на овој енергенс е на пожелно ниво за ...

Нафтата поскапе во пресрет на состанокот на ОПЕК

Сител - 08.09.2009

Нафтата денеска на берзата во Њујорк поскапе над 69 долари за барел во очекување на утрешниот состанок на Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК) ...

ОПЕК нема да го намалува производството на нафта

Макфакс - 07.09.2009

Организацијата на земји извознички на нафта(ОПЕК) најверојатно нема да ја менува производната квота бидејќи цената на овој енергенс е на пожелно ниво за ...