TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неделковски најдобар во прескокнување пречки

Утрински - 11.09.2002

Коњички турнир во СРЈ Зоран Неделковски, член на клубот за коњички спорт Илинден од Скопје, триумфира во генералниот пласман на турнирот во прескокнување пречки на "Зобнатички игри 2002" во Бачка Паланка, СР Југославија, каде што со грлото Пасаж во првиот натпреварувачки ден го освои третото место, ...

Неделковски - најуспешен на турнирот

Дневник - 11.09.2002

КОЊИЧКИ СПОРТ - "ЗОБНАТИЧКИ ИГРИ" Македонскиот натпреварувач Зоран Неделковски е најуспешен на меѓународниот коњички турнир "Зобнатички игри 2002", кој се одржа во Бачка Топола (СРЈ) . Во дводневните натпреварувања, Неделковски, инаку член на КК "Илинден", со грлото "Пасаж" прво го освои третото, а ...

Неделковски најдобар во конкуренција на 30 учесници

Вест - 11.09.2002

МЕЃУНАРОДЕН КОЊИЧКИ ТУРНИР "ЗОБНАТИЧКИ ИГРИ 2002" во БАЧКА ТОПОЛА, СРЈ Зоран Неделковски со грлото Пасаж од коњичкиот клуб Илинден како најуспешен натпреварувач го заврши настапот на реномираниот меѓународен коњички турнир "Зобнатички игри 2002", што викендов се одржа во ергелата Зобнатица во Бачка ...