TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стевчо нека не се плетка каде што не му е место

Вест - 16.10.2003

ГРАДОТ МУ ВОЗВРАЌА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАРПОШ Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски изјави дека тој ќе ги крпи улиците во Општината, оти не може да чека градот да се сети што треба да прави Градските власти му порачуваат на градоначалникот на Општина Карпош Стечво Јакимовски да не ...

Стевчо ќе му ги крпи дупките на Пенов

Вест - 14.10.2003

ОПШТИНА КАРПОШ Општина Карпош неделава ќе почне акција за крпење на ударните дупки на сите станбени и сервисни улици. Градоначалникот Стевчо Јакимовски, рече дека градежната фирма "Изолација" од Скопје веќе почнала со крпење на ударните дупки на сите улици во Карпош, односно и оние што се во ...

"Закрпени" дупките на 10 улици

Дневник - 13.10.2003

ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ Во општина Ѓорче Петров е завршено крпењето на ударните дупки на улиците Арсени Јовков, Мајски манифест, Јосиф Ковачев, Пробиштипска, Црвена Армија, Црногорска, Николај Островски, Борис Бојаџиски, Моцартова и Антон Кацкаров.