TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мостот Гоце Делчев повторно затворен

Вест - 25.07.2002

ОД ДЕНЕС Северниот коловоз ќе биде целосно затворен, а сообраќајот ќе се одвива по јужниот, и тоа една лента ќе биде за возилата што се движат од Бит-пазар кон Карпош, а другите две за обратната насока Мостот Гоце Делчев од денес повторно ќе биде затворен за сообраќај.

Северниот мост затворен поради асфалтирање

Утрински - 25.07.2002

Реконструкцијата на „Гоце Делчев" влегува во завршна фаза Од денеска почнува финишот на реконструкцијата на мостот ?Гоце Делчев". Во наредните 30 дена тој ќе биде затворен и ќе се асфалтира северниот дел од мостот, по што работите ќе се префрлат на другата лента.

На мостот Обединети нации асфалтот нема да се бразди

Вест - 24.07.2002

РЕКОНСТРУКЦИИ Во реконструкцијата на мостот ќе се користат нови современи средства кои ќе спречат асфалтот повторно да се собере Со реконструкцијата на мостот Обединети нации во Влае, која почна минатата недела, одговорните од градот најавуваат дека трајно ќе го средат избраздениот коловоз.

Се реконструираат коловозот и автобуските станици кај Карпош 4

Дневник - 23.07.2002

ЗАТВОРЕН ЕДНИОТ КРАК ОД МОСТОТ ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ Возилата од Влае кон центарот на градот се движат по северниот мост-близнак и по една коловозна лента од булеварот, се до маркетот "Тинекс" на Партизанска Коловозот на булеварот Партизански одреди, од мостот Обединети нации до крстосницата со улиците ...

Почна обновувањето на мостот Обединети нации

Вест - 23.07.2002

Реконструкцијата на мостот Обединети нации, што ги спојува населбите Влае и Карпош 4, почна минатиот четврток. Десната коловозна лента, во правец од Влае до Карпош 4, е затворена за сообраќај, а автобусите од јавниот градски превоз и сите други возила се движат само по левата лента во двете насоки.