TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По Николферт, известени Работнички и МЗТ Скопје 2000

Дневник - 13.01.2001

КОШАРКА - ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЈАДРАНСКА ЛИГА *КК Работнички доби известување од Кошаркарскиот сојуз на Македонија (КСМ) за предмет-иницијатива за Јадранска Лига (ЈЛ). Даниел Димевски, претседател на клубот, ни дополни дека ставот на Работнички е позитивен и оти треба да се работи на тоа поле.

Благојевиќ не е регистриран за Николферт Г

Дневник - 10.01.2001

КОШАРКА - ВЕСТИ * Регистрациската комисија (РК) на Кошаркарскиот сојуз на Македонија (КСМ) го одбива барањето за раскин на договорот на Ивица Благојевиќ од Куманово, оти финансиските обврски заради кои тој бара раскин на договорот му се исполнети.