TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трајковски ја поддржа средбата во Лерин

Утрински - 25.07.2003

БЕГАЛЦИ ПретседателъC ъь државава, БъAис ТрајЃEвсЃE, изрази висоЃE ЃEслењЃEза ьCржувањЃEъь Третата средба ъь децата-бегаЃEЃEьC ЕгејскЃEМакедЃEијЃEво Лерин, ЃEјЃEтребЃEда се ьCржЃEво теЃEЃEъь идыGъC ЃEсеЃEЃEъGенЃEдеЃE тоЃEЃEьC гоЃEЃE интереЃEза ьCыMсите ЃEЃE дветЃEдржави.

Движењето на Димовска наскоро ќе прерасне во политичка партија?

Утрински - 25.07.2003

Двајца градоначалници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ преминаа во ДЕАМ Борис Георгиевски Актуелните градоначалници на скопската Општина Чаир, Аце Миленковски, и на Струмица, Кирил Јанев, како и поранешниот директор на Институтот за рендгенологија, д-р Михаил Груневски, сите од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, ...