TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Садам се сретнал со бин Ладен и му дал пари

Вест - 10.09.2002

ЉУБОВНИЦАТА НА ИРАЧКИОТ ЛИДЕР ТВРДИ Во интервјуто за американската тв мрежа Еј-Би-Си Њуз, Парисула Лампсос, која тврди дека 30 години му била љубовница на Садам, вели дека тој користи вијагра, ја бои косата и носи костуми од Карден и дека најомилен филм му е "Кум", а најомилена песна " ВАШИНГТОН, ...

Садам голта "вијагра", го гледа "Кум" и си го потпевнува Синатра

Дневник - 10.09.2002

ИСПОВЕД НА ПОРАНЕШНА ЉУБОВНИЦА НА ИРАЧКИОТ ЛИДЕР Ирачкиот претседател Садам Хусеин до пред некоја година одржувал блиски контакти со терористот Осама бин Ладен и се обидел да го убие својот син Удај за да ја задржи позицијата, изјави Парисула Лампсос, која тврди дека 30 години му била повремена ...