TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тито Петковски премиер во владата во сенка на НСДП

Дневник - 11.12.2010

Тито Петковски премиер, Соња Мираковска министер за внатрешни работи, Горан Мисовски за одбрана, Предраг Трпевски министер за финансии...

Тито направи влада, Бранко чека во сенка

Утрински - 11.12.2010

Пратеничката Соња Мираковска ќе биде прва полицајка, а нејзиниот колега, Горан Мисовски, ќе ја води одбраната. Поранешниот заменик-министер Предраг Трпевски сега ќе биде главен во ресорот за ...

Груевски - СДСМ се храбрат самите себеси

Н.Македонија - 11.12.2010

По Црвенковски, се мобилизира и Тито Петковски. НСДП формира влада во сенка, чиј претседател е Петковски СДСМ да не го спушта ниско нивото на политичката дебата, одговори премиерот Никола Груевски по ...

НСДП формира Влада во сенка

А1 - 10.12.2010

Иднината има предност, под ова мото ќе дејствува владата во сенка на НСДП која нејзиниот лидер Тито Петковски ја обелодени денес.

НСДП формирала влада во сенка

Алсат-М - 10.12.2010

НСДП формирала Влада во сенка. Премиерот е претседателот на партијата Тито Петковски. Министри се актуелни пратеници и поранешни функционери во Владата на Груевски.

Ндсп формира влада во сенка

Телма - 10.12.2010

Под мотото „Иднината има предност“ од денеска ќе делува владата во сенка на НСДП која, според партијата, ќе нуди одговори и алтернативи на владината политика, но ќе биде и жесток критичар на сите ...

НСДП си формира влада

Курир - 10.12.2010

Опозициската политичка партија НСДП ќе формира влада во сенка. Мотото на владата ќе биде „Иднината има предност“ и таа ќе нуди одговори и алтернативи на владината политика, но ќе биде и жесток ...

НСДП формира влада во сенка

Кирилица - 10.12.2010

Под мотото „Иднината има предност“ од денеска ќе делува владата во сенка на НСДП која, според партијата, ќе нуди одговори и алтернативи на владината политика, но ќе биде и жесток критичар на сите ...

НСДП формира влада во сенка

МРТ - 10.12.2010

Под мотото „Иднината има предност“ од денеска ќе делува владата во сенка на НСДП која, според партијата, ќе нуди одговори и алтернативи на владината политика, но ќе биде и жесток критичар на сите ...

НСДП формираше влада во сенка

Алфа - 10.12.2010

Новата социјалдемократска партија денеска ја промовираше новофомираната влада во сенка. Одлуката за формирање ваква влада била донесена на Централен одбор на партијата на 2. октомври.

НСДП формира влада во сенка

Сител - 10.12.2010

Под мотото „Иднината има предност“ од денеска ќе делува владата во сенка на НСДП која, според партијата, ќе нуди одговори и алтернативи на владината политика, но ќе биде и жесток критичар на сите ...