TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бранко е сигурен дека Љубчо нема да му ги земе малцинските пратеници

Вест - 24.07.2002

ЗДРУЖЕНАТА ОПОЗИЦИЈА СЕ ПОБРОЈНА Здружената опозиција "За Македонија заедно", моментно брои осум политички партии Со Демократската партија на Турците, Работничко-земјоделската и со Демократската партија на Србите, која вчера официјално и се приклучи на здружената опозиција "За Македонија заедно", ...

Зголемување на коалицијата „За Македонија заедно“

А1 - 23.07.2002

Предизборната коалиција „За Македонија заедно“, од денеска ја сочинуваат осум политички партии од сите етнички заедници освен од албанската. Покрај демократската лига на Бошњаците, обединетата партија на Ромите и демократскиот сојуз на Власите, на Црвенковски и Пенов им се придружија и ...