TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерот Ристовски ќе посети деца корисници на бесплатната услуга за одмор

24 Вести - 22.07.2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга за ...

Премиерот Груевски во посета на охридскиот регион

24 Вести - 22.07.2012

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе го посети охридскиот регион. Во рамки на посетата, премиерот ќе присуствува на промоција на компјутерски томограф, а ќе ги ...

Груевски со децата летувалци - Душата ми се исполни

Утрински - 22.07.2012

Струга - Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски, денеска, во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик, кои ...

Децата уживаат во одморалиштето „Мајски цвет“

Канал5 - 22.07.2012

Децата од социјално загрозени семејства што преку владината програма летуваат во Охрид и Струга денеска имаа гости. Во одморалиштето „Мајски цвет“ на ручек им дојде премиерот Груевски и министерот ...

Министерот Ристовски во посета на децата корисници на бесплатната услуга за одмор

Нетпрес - 22.07.2012

Министерот за труд и социјална политика, Спиро Ристовски, денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга ...

Груевски: Среќата на луѓето ми е мотив да ги спроведувам проектите

Курир - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик кои се дел од ...

Груевски со децата летувалци: Среќата на луѓето ми е мотив да ги спроведувам проектите

Сител - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик кои се дел од ...

Груевски: Среќата на луѓето ми е мотив да ги спроведувам проектите

МРТ - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик кои се дел од ...

Груевски: Душата ми се исполни кога ги видов децата со насмевки

А1 On - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик кои се дел од ...

Министерот Ристовски ќе посети деца корисници на бесплатната услуга за одмор

МРТ - 22.07.2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга за ...

Ристовски во посета на деца корисници на бесплатната услуга за одмор

Курир - 22.07.2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга за ...

Министерот Ристовски ќе ги посети децата кои летуваат во струшки „Мајски цвет“

Inpress - 22.07.2012

Струга, 22. јули 2012 (ИНПРЕС) Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат ...

Груевски во посета на охридскиот регион

Нетпрес - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Охридскиот регион. Во рамките на посетата, Груевски во 12 часот, ќе присуствува на промоција на компјутерски томограф, а ќе ги посети и ...

Премиерот Груевски во посета на Охрид

Press24 - 22.07.2012

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе го посети охридскиот регион. Во рамки на посетата, премиерот ќе присуствува на промоција на компјутерски томограф, а ќе ги ...

Премиерот Груевски ги посети децата кои одмараат во струшки „Мајски цвет“

Inpress - 22.07.2012

Струга, 22. јули 2012 (ИНПРЕС) Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски и Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска ја посетија четвртата група деца која ...

Премиерот Груевски на ручек со децата во „Мајски цвет“ (Фото)

Inpress - 22.07.2012

Струга, 22. јули 2012 (ИНПРЕС) Премиерот Никола Груевски и Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска ручаа со децата кои летуваат во детското одморалиште „Мајски цвет“ во Струга.

Премиерот Груевски со децата летувалци: Среќата на луѓето ми е мотив да ги спроведувам проектите

Нетпрес - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во одморалиштето “Мајски цвет“ во Струга ги посетија децата од семејства со социјален ризик кои се дел од ...

(ГАЛЕРИЈА) Груевски го изгуби апетитот?!

+инфо - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски во друштво на министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска беше на ручек со децата кои летуваат во детското одморалиште „Мајски цвет“ во Струга.

Министерот Ристовски ќе посети деца корисници на бесплатната услуга за одмор

Сител - 22.07.2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга за ...

Груевски во посета на Охрид

Sky - 22.07.2012

Премиерот Никола Груевски денеска ќе го посети охридскиот регион. Премиерот ќе присуствува на промоција на компјутерски томограф, а ќе ги посети и градежните работи за реконструкција на Општата ...

Груевски во Струга: Среќата на луѓето ми е мотив да ги спроведувам проектите

Либертас - 22.07.2012

Се чувствувам убаво. Душата ми се исполни кога ги видов децата со нивните насмевки и радост. Ќе направам се од себе проектот да го продолжиме и да го зајакнеме, во иднина што повеќе деца на ваков ...

Ристовски во посета на децата кои ја користат бесплатната услуга за одмор и рекреација

Sky - 22.07.2012

Министерот за труд и социјала Спиро Ристовски, денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ризик и деца корисници на посебен додаток кои ја користат бесплатната услуга за одмор и ...

Груевски во посета на Охрид

Либертас - 22.07.2012

Премиерот во одморалиштето „Мајски цвет“ во Струга ќе ги посети децата од семејствата со социјален ризик во рамки на проектот бесплатен одмор за 3.000 деца.

Ристовски во посета на децата кои летуваат бесплатно во Струга

Либертас - 22.07.2012

На 1 јули Ристовски ја испрати првата група деца на бесплатен одмор во Струга. Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски денеска во Струга ќе ги посети децата од семејства во социјален ...

Груевски: Душата ми се исполни кога ги видов децата

Sky - 22.07.2012

-Душата ми се исполни кога ги видов децата со нивните насмевки и радост. Ќе направам се од себе проектот да го продолжиме и да го зајакнеме, во иднина што повеќе деца на ваков начин кои немаат други ...

Ќе направам се од себе проектот за бесплатен одмор да продолжи

Вечер Прес - 22.07.2012

ГРУЕВСКИ И РИСТОВСКИ ГИ ПОСЕТИЈА ДЕЦАТА ОД СЕМЕЈСТВА СО СОЦИЈАЛЕН РИЗИК Премиерот Никола Груевски и министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски вчера во одморалиштето Мајски цветт во ...