TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скорпија-нови перспективи

Дневник - 18.01.2002

Ве очекува голем работен шок, но во позитивна смисла. Тоа, пред се, ќе биде последица на вашата зголемена комуникативност. Ќе успеете да се ослободите од недовербата. Ќе ви се отворат нови перспективи за остварување на работните планови. Но, не претерувајте во оценувањето на сопствените можности.

Скорпија-ситничари

Дневник - 17.01.2002

Ќе бидете опкружени со многу работа така што ќе заборавите на емотивно задоволство. Во односот кон партнерот ќе бидете ситничари, многу ќе зборувате, но бидете внимателни тоа може многу да му пречи. Пред вас е пресвртница, барем кога се парите во прашање.

Скорпија-вистински момент

Дневник - 16.01.2002

Ве советуваме да бидете што поотворени спрема другите луѓе, особено спрема оние што многу ви се важни. Ако нешто не ве остава на мир или поради нешто сте нерасположени, сега е вистински момент да промените нешто. Ова е одличен ден за проучување и самоанализа.

Скорпија-обновување на контакт

Дневник - 15.01.2002

Самодовербата ќе ви биде зголемена. Можеби ви претстои среќна можност или, пак, напредување во кариерата. Што и да е, ќе имате доста причини да бидете добро расположени. Постои можност за обновување на контакт со некоја личност од вашето минато.

Скорпија-ги немате основните услови

Дневник - 14.01.2002

Сите ваши особини што ги употребувате за сигурни успеси во односите со околината ќе бидат на просечно ниво. Освен површните секојдневни обврски и контакти, нема ништо друго сериозно на работното место. Би било добро денеска да не почнувате со каков било нов проект, затоа што ги немате основните ...