TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Би било фино политичарите почесто да качуваат врвови и да се слуша „Македонско девојче“

еМагазин - 10.09.2019

Како да беа договорени министерката за одбрана Радмила Шекеринска и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со искачување на планинските врвови да го прослават Денот на независноста. Вицепремиерката и министерка за одбрана Шекеринска заедно со ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Канал5 - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска Таа ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

24 Вести - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска: Членството во НАТО ни е на дофат, се вртиме кон преговори со ЕУ

Фокус - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратегиски цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави министерката за одбрана Радмила Шекеринска, која денеска ја предводеше ...

Шеќеринска со амбасадори и одбранбени аташеа се искачи на Галичица

Телма - 09.09.2019

По извесното зачленување во НАТО, Македонија сега се врти кон другатата стратешка цел, почеток на преговори со Европската Унија. Ова го кажа министерката за одбрана Радмила Шеќеринска, која денеска заедно со офицери, амбасадори, одбранбени аташеа се ...

Припадници на Армијата ќе планинарат на Гaличица во чест на Денот на независноста

Канал5 - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО" денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Припадници на Армијата ќе планинарат на Гличица во чест на Денот на независноста

ММС - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО” денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

ММС - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска со американската амбасадорка ја искачија Галичица

+инфо - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Press24 - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Припадници на Армијата ќе планинарат на Галичица во чест на Денот на независноста

Сител - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

А1 On - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Припадници на Армијата ќе планинарат на Галичица во чест на Денот на независноста

А1 On - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Двете езера симболично ги отсликува нашите две цели - ЕУ и НАТО

МКД - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Независен - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратегиски цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска и амбасадорите симболично на Галичица - „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“

Сител - 09.09.2019

Една од нашите главни стратешки цели е на дофат, од членството на НАТО практично не делат неколку месеци – ова го изјави министерката за одбрана Реадмила Шекеринска која ја предводеше празничната тура за искачување на Галичица..

Шекеринска, амбасадори и војници ќе ја искачуваат Галичица

+инфо - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Слободен Печат - 09.09.2019

Таа ја искористи можноста да истакне дека остварувањето и на двете цели не е лесно, како впрочем и искачувањето на самата Галичица, но погледот на двете езера остава без здив, така е големо и задоволството, сатисфакцијата кога ќе се постигнат ...

Припадници на Армијата ќе планинарат на Галичица во чест на Денот на независноста

Либертас - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Припадници на Армијата ќе планинарат на Галичица во чест на Денот на независноста

4NEWS - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Локално - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

ШЕКЕРИНСКА ОД ГАЛИЧИЦА: Погледот кон Охридско и Преспанско е симболика за ЕУ и НАТО

Денешен - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

24Инфо - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од врот на Галичица: Погледот кон двете езера ги отсликува стратешките цели, членството во ЕУ и НАТО

PressingTV - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Една од нашите главни стратешки цели е на дофат

Република - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

MTM - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

iPortal - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Опсервер - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска и амбасадорите симболично на Галичица – „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“

4NEWS - 09.09.2019

Една од нашите главни стратешки цели е на дофат, од членството на НАТО практично не делат неколку месеци – ова го изјави министерката за одбрана Реадмила Шекеринска која ја предводеше празничната тура за искачување на Галичица..

Припадници на Армијата ќе планинарат на Гличица во чест на Денот на независноста

Опсервер - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА: Шеќеринска со војници ќе планинари на Галичица

Денешен - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

(Галерија) Шекеринска и американската амбасадорка Брнс го искачија врвот Лако Сигној на Галичица

еМагазин - 09.09.2019

Вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и американската амбасадорка, Кејти Мери Брнс денеска го искачија врвот Лако Сигној на Галичица. Друштво им правеа шефот на Канцеларијата за врски на НАТО во Македонија, Зоран Јанковиќ , ...

Шекеринска заедно со амбасадори и војници денеска ќе ја искачуваат Галичица

Република - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска заедно со амбасадори и војници денеска ќе ја искачуваат Галичица

PressingTV - 09.09.2019

Под мотото „Две езера – две стратешки цели – ЕУ и НАТО“ денеска во организација на Министерството за одбрана ќе се одржи планинска тура на Галичица во чест на 8 Септември, Ден на независноста.

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Либертас - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите две стратешки цели – членството во ЕУ и ...

1tv - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера симболично ги отсликува нашите стратешки цели – членството во ЕУ и ...

Скопје1 - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратегиски цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...

Шекеринска од Галичица: Погледот кон двете езера ги отсликува нашите стратешки цели – ЕУ и НАТО

MakPress - 09.09.2019

Погледот од врвот на Галичица кон двете езера симболички кажува дека тој ни е насочен кон двете стратешки цели – кон членството во ЕУ и кон членството во НАТО, изјави денеска на врвот Лако Сигној на Галичица министерката Радмила Шекеринска која ја ...