TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Крводарителна акција на „Водовод“

Време - 14.09.2007

ДЕНЕСКА Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ денеска ќе организира голема крводарителна акција во просториите на сервисот „6 Септември“, соопштуваат од градската управа. Како што најавуваат оттаму, оваа акција ќе се одвива под мотото „100 години Водовод - 100 крводарители“, а повод за неа ...

„Водовод“ на крводарителна акција

Дневник - 14.09.2007

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ денеска од 8 до 13 часот организира крводатителна акција во просториите на сервисот „Шести септември“. Крводарувањето ќе се одвива под мотото „100 години водовод - 100 крводарители“, по повод стогодишниот јубилеј на претпријатието.

За стогодишнината - 100 крводарители

Вечер - 14.09.2007

Сто години Водовод - 100 крводарители е мотото на големата хуманитарна акција на ЈП "Водовод и канализација", која ќе се реализира денеска, од 80 до 13 часот во просториите на сервисот 6 Септември. Поводот за симболичниот наслов е одбележување на еден век постоење и организирано водоснабдување на ...

Крводарителска акција на ЈП "Водовод и канализација"

Вест - 13.09.2007

Јавното претпријатие "Водовод и канализација" утре во периодот од 8 до 13 часот ќе организира крводарителска акција под мотото "100 години Водовод - 100 години крводарители", а ќе се одржи во просториите на сервис "6 Септември".

Крводарителска акција по повод стогодишниот јубилеј

Утрински - 13.09.2007

Под мотото „100 години водовод - 100 крводарители“, Јавното претпријатие „Водовод и канализација утре ќе реализира крводарителска акција. Дарувањето крв ќе се одвива од 8 до 13 часот во сервисот „8 Септември“, а по повод одбележувањето на стогодишниот јубилеј од постоењето на претпријатието.

Крводарителна акција во Општина Карпош

Утрински - 12.09.2007

Денеска во просториите на Општина Карпош ќе се одржи традиционалната крводарителна акција во која, покрај хуманите граѓани, крв ќе даруваат и вработените во општината. Акцијата ќе започне во барака број 5 во 10 часот и ќе трае до 16 часот.

Крводарителна акција во Карпош

Дневник - 11.09.2007

Во просториите на Општина Карпош, во бараката број 5, утре од 10 до 16 часот ќе се одржи крводарителна акција, на која може да учествуваат сите граѓани. Акцијата ја организира Општина Карпош, во соработка со Црвениот крст на ...