TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се преиспитува цената на парното

Време - 14.09.2007

РЕГУЛАТОРИТЕ НАСКОРО ЌЕ ОДЛУЧАТ Членовите на Регулаторната комисија до крајот на месецов треба да решат дали цената на парното греење ќе остане иста или, пак, ќе се зголеми или намали, најавија вчера оттаму. - „Топлификација“ треба да достави до Регулаторната комисија финансиско-сметководствени и ...

„Топлификација“ ќе го полни системот

Дневник - 14.09.2007

„Топлификација“ ги известува сите корисници дека од 17 септември ќе почне да ја надополнува мрежата, а од 24 септември ќе почне да го подига притисокот и да ги полни објектите со вода. Со тоа инсталацијата за парно греење ќе биде ставена под работен притисок.

Парното под притисок од 24 септември

Вест - 13.09.2007

АД "Топлификација" в понеделник, 17 септември, ќе почне со надополнување на мрежата за парно греење, а на 24 септември ќе направи подигање на притисокот на мрежата и полнење на објектите, со што ќе се стави инсталацијата на корисниците под работен притисок.

„Топлификација“ почнува со полнење на системот

Утрински - 13.09.2007

АД „Топлификација“ од понеделник ќе почне со полнење на мрежата, а од 24 септември и со подигање на притисокот во неа и со полнење на објектите. Со оваа постапка инсталациите на корисниците ќе бидат ставени под работен притисок.

Полнење на топлификациската мрежа

Вечер Прес - 13.09.2007

Од 17 септември "Топлификација" ќе почне со полнење на топлификациската мрежа, а од 24 овој месец и со ставање на инсталацијата во објектите под работен притисок. Надлежните додаваат дека не се дозволени никакви интервенции на инсталацијата без претходно одобрување од "Топлификација".

Тужете ја Топлификација за изгребаните коли!

Вечер Прес - 11.09.2007

Тротоарот на третиот дел од улицата "Македонија", кој минатата есен беше поплочен со скапи гранитни плочи купени со парите на граѓаните е ископан, а сообраќајот наместо по улицата "Даме Груев" се одвива преку паркингот што го користат станарите од блоковите на Градски ѕид Топлификација во ...