TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Скопје вчера осум сообраќајки, повреден еден пешак

А1 On - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

Скопјанец тешко повреден

Press24 - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди, од кои седум поминале само со материјална штета, додека една е со последица телесна повреда во која со ...

Во Скопје вчера осум сообраќајки, повреден еден пешак

Сител - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

Осум сообраќајки вчера во Скопје, повреден еден пешак

Курир - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

Во Скопје вчера осум сообраќајки, повреден еден пешак

Репортер - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

СКОПЈЕ: Осум сообраќајки, повреден еден пешак

Телеграф - 27.11.2015

Сообраќајната полиција вчера извршила увид на вкупно осум сообраќајни незгоди Во текот на изминатиот ден на подрачјето на град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди.

Скопјанец тешко повреден

Скопје инфо - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди, од кои седум поминале само со материјална штета, додека една е со последица телесна повреда во која со ...

Во Скопје вчера осум сообраќајки, повреден еден пешак

Локално - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

Осум сообраќајки, повреден еден пешак

Вечер Прес - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје, сообраќајната полиција извршила увид на вкупно осум сообраќајни незгоди.Од нив, седум биле само материјална штета а во еднаполесно повреден бил пешак.

Во Скопје вчера осум сообраќајки, повреден еден пешак

Lider - 27.11.2015

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно осум сообраќајни незгоди. Од нив, седум се со последица материјална штета и една е со последица телесна повреда во која со полесни ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

Канал5 - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Тројца патници од автобусот тешко повредени: Хаос на скопските улици

Press24 - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

За 24 часа 12 сообраќајки во Скопје, повредени 9 лица

Нетпрес - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

За 24 часа 12 сообраќајки во Скопје, повредени 9 лица

Курир - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

А1 On - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

Сител - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Скопје: 12 сообраќајки и 9 лица повредени за едно деноноќие

Репортер - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

Бриф - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

Денешен - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Скопје за едно деноноќие со 12 сообраќајки и 9 повредени лица

Локално - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

Скопје: 12 сообраќајки и 9 лица повредени за едно деноноќие

Канал 77 - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје, сообраќајната полиција извршила увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Во Скопје за едно деноноќие 12 сообраќајки и 9 лица повредени

Lider - 26.11.2015

Во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 12 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и шест се со последица телесна повреда во кои со полесни ...

За 24 часа во Скопје девет сообраќајки, четири лица повредени

Канал5 - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

За 24 часа во Скопје девет сообраќајки, четири лица повредени

А1 On - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

Прегазен пешак итно пренесен во болница - За 24 часа во Скопје девет сообраќајки

Сител - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

СКОПЈЕ КАРАМБОЛ ОД СООБРАЌАЈКИ: За 24 часа девет несреќи и четири лица повредени

Репортер - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

Страотна сообраќајна несреќа: Скопјанец итно пренесен во болница

Press24 - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

Четири лица повредени во 9 сообраќајки

Курир - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

За 24 часа во Скопје девет сообраќајки, четири лица повредени

Денешен - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

Скопје: 9 сообраќајки, 4 повредени

Локално - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

За 24 часа во Скопје девет сообраќајки, четири лица повредени

Lider - 25.11.2015

Во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на Град Скопје сообраќајната полиција извршила увид на вкупно девет сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и три се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

Канал5 - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

Репортер - 24.11.2015

– Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загина

Курир - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Едно лице загина во сообраќајка кај клучката Хиподром

Макфакс - 24.11.2015

На автопатот Скопје – Куманово, кај клучката Хиподром, вo понеделник во 6 часот и 20 минути се случила сообраќајна незгода во која едно лице го загуби животот. Како што соопштуваат од полицијата, дошло до судир на патничко моторно возило „фолксваген ...

Едно лице загинато во сообраќајка кај клучка во Хиподром

Сител - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

СООБРАЌАЈКА КАЈ КЛУЧКАТА ХИПОДРОМ: Едно лице им подлегна на повредите

Телеграф - 24.11.2015

Како што соопштуваат од полицијата, дошло до судир на патничко моторно возило „фолксваген голф“ со скопски регистарски таблички, управувано од граѓанин на Скопје и патничко моторно возило „пасат“ со кумановски регистарски таблички, управувано од ...

Еден загинат, четворица повредени во сообраќајка кај клучката Хиподром

МКД - 24.11.2015

Во сообраќајна несреќа што се случила вчера на автопатот Скопје – Куманово, кај клучката Хиподром, животот го загуби едно лице, а четворица се повредени. Како што информираа од полицијата вчера се случила сообраќајна незгода во која животот го ...

Едно лице загина во сообраќајка кај клучката Хиподром

Кајгана - 24.11.2015

На автопатот Скопје – Куманово, кај клучката Хиподром, вчера во 6 часот и 20 минути се случила сообраќајна незгода во која едно лице го загуби животот. Како што соопштуваат од полицијата, дошло до судир на патничко моторно возило „фолксваген голф“ ...

Страшна несреќа со кобен крај: Уште една жртва на улиците во Скопје

Press24 - 24.11.2015

Уште една трагедија на скопските улици. Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје изврши увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди, а во пет од нив направена е само материјална штета, додека во останатите со полесни ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

А1 On - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Во Скопје вчера 13 сообраќајки, еден загинат

+инфо - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Уште една трагедија на скопските улици

Скопје инфо - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје изврши увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди, а во пет од нив направена е само материјална штета, додека во останатите со полесни повреди се здобиле еден возач на ...

Едно лице загина во сообраќајка кај клучката Хиподром

Точка - 24.11.2015

На автопатот Скопје – Куманово, кај клучката Хиподром, вo понеделник во 6 часот и 20 минути се случила сообраќајна незгода во која едно лице го загуби животот. Како што соопштуваат од полицијата, дошло до судир на патничко моторно возило „фолксваген ...

Уште една жртва- За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

Локално - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

За 24 часа 13 сообраќајки, едно лице загинато

Вечер Прес - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

Денешен - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Едно лице загинато во сообраќајка кај клучка во Хиподром

Република - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

За 24 часа во Скопје 13 сообраќајки, едно лице загинато

Lider - 24.11.2015

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на подрачјето на Град Скопје извршила увид на вкупно 13 сообраќајни незгоди. Од нив, пет се со последица материјална штета и пет се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле ...

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

Канал5 - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендов 23 сообраќајки во Скопје, 18 лица се повредени

Курир - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

Сител - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

А1 On - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендов хаос во Скопје: Повредени 18 лица

Press24 - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

СКОПЈЕ: Викендов 23 сообраќајки, повредени 18 лица

Телеграф - 23.11.2015

Изминативе три дена сообраќајната полиција во Скопје извршила увид на вкупно 23 сообраќајки Во текот на изминатите три дена во Скопје се случиле вкупно 23 сообраќајни незгоди, а во нив повредени се 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

Репортер - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

23 сообраќајки викендов, 18 повредени лица

Вечер Прес - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди а во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица соопшти скопската полиција.

Викендов 23 сообраќајки во Скопје, 18 лица се повредени

Скопје инфо - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Скопје небезбедно- Викендот 23 сообраќајки и повредени се 18 лица

Локално - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени 18 лица

Денешен - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

Идивиди - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.

Викендот 23 сообраќајки во Скопје, повредени се 18 лица

Lider - 23.11.2015

Во текот на изминатите три дена на подрачјето на Град Скопје од страна на сообраќајната полиција извршен е увид на вкупно 23 сообраќајни незгоди. Во сообраќајните незгоди повредени се вкупно 18 лица.