TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија под закана на полициска диктатура

Дневник - 21.05.2002

АСОЦИЈАЦИЈА НА ПЕЧАТЕНИТЕ МЕДИУМИ Македонија е под силна и отворена закана на полициска диктатура што навлегува со загрижувачка брзина и со погубни и катастрофални последици - оценува Асоцијацијата на печатени медиуми и новински агенции на Македонија (АПМНАМ) чии членови се 15-те приватни ...

Македонија под закана на полициска диктатура

Утрински - 20.05.2002

Асоцијацијата на печатените медиуми за последните настани во државава Македонија е под силна и отворена закана на полициска диктатура што навлегува со загрижувачка брзина и со погубни и катастрофални последици - оценува Асоцијацијата на печатени медиуми и новински агенции на Македонија (АПМНАМ), ...