TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хепенинг во Градскиот парк

Форум - 14.06.2009

Министерството за образование денеска во Градскиот парк во Скопје ќе организира хепенинг под мотото „Образование без граници“.

Хепенинг под мотото „За образование без граници“

Алфа - 14.06.2009

Во организација на Министерството за образование и наука денеска во Градскиот парк во Скопје ќе се одржи хепенинг под мотото „За образование без граници“.

Хепенинг под мотото „За образование без граници“

Алсат-М - 14.06.2009

Невладините студентски организации денеска во градскиот парк во Скопје под мотото „Образование без граници “ на министерот за образование Перо Стојановски му ги предочија проблемите со кои се соочуваат ...

Хепенинг под мотото „за образование без граници“

Сител - 14.06.2009

Во организација на Министерството за образование и наука денеска во Градскиот парк во Скопје ќе се одржи хепенинг под мотото „За образование без граници“.

Образование без граници

Канал5 - 14.06.2009

Образование без граници, ова го посакуваат македонските студенти. Можности за слободно патување и стекнување на искуства во земјите од Европа, но и пошироко.

Журка за образование без граници

Вечер - 14.06.2009

Во Градскиот парк, кај местото познато како "Школка" Министерството за образование и наука вчера организираше хепенининг под мото "За образование без граници".

“За образование без граници“ - хепенинг во Градски парк

Нетпрес - 14.06.2009

Хепенининг под мото „За образование без граници“ ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје, кај местото познато како „Школка“, од 10 до 15 часот, соопшти Министерството за образование.

Образовен хепенинг на школка

Макфакс - 14.06.2009

Хепенининг под мото „За образование без граници“, денеска ќе се одржи во градскиот парк во Скопје, кај местото познато како „Школка“.