TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кирил Георгиев -најдобар спортист во јуни

Дневник - 23.07.2003

ИЗБОР НА СПОРТИСТ НА МЕСЕЦОТ Шахистот Кирил Георгиев е избран за најдобар спортист на Македонија во јуни, според гласовите на спортските редакции, Агенцијата за млади и за спорт, Македонскиот олимписки комитет, Факултетот за физичка култура и на Сојузот на спортски федерации.

Кирил Георгиев најдобар

Вест - 23.07.2003

ИЗБОР НА МАКЕДОНСКИ СПОРТИСТ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ Натурализираниот македонски шахист, Кирил Георгиев, е прогласен за спортист на месецот јуни во Република Македонија, по успехот што го имаше на Европското поединечно првенство во шах. Таму Георгиев го освои одличното четвртото место.

Шахистот Кирил Георгиев најдобар спортист во јуни

А1 - 22.07.2003

Шахистот Кирил Георгиев е избран за најдобар спортист на Македонија во јуни, според гласовите на 11 спортски редакции, Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет, Факултетот за физичка култура и Сојузот на спортски федерации.

Кирил Георгиев спортист на Македонија за месец јуни

А1 - 22.07.2003

Шахистот Кирил Георгиев е избран за спортист на Македонија за месец јуни 2003 година, на изборот што се одржа во организација на Сојузот на спортските федерации на Македонија. Второто место на овој избор, на кој гласаа 11 медиуми и две организации, го освои ракометарот Кирил Лазаров, додека трет е ...