TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

ТВ21 - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

24 Вести - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Спасовски: Да престане пропагандистичката злоупотреба на семејствата на бранителите

Фокус - 25.09.2016

-Ве уверувам дека Министерството за внатрешни работи и јас како министер секогаш ќе бидеме тука за да им помогнеме на семејствата на овие големи луѓе. Особено затоа што сме свесни за фактот дека овие семејства се соочуваат со сериозни животни ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

+инфо - 25.09.2016

Меморијалниот турнир во мал фудбал е под покровителство на Министерството за внатрешни работи и ќе го отвори министерот Оливер Спасовски. Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Телеграф - 25.09.2016

Меморијалниот турнир во мал фудбал е под покровителство на Министерството за внатрешни работи и ќе го отвори министерот Оливер Спасовски Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Press24 - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во мал фудбал „Македонски херои“

А1 On - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје гденеска беше отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година.

Спасовски: Државата мора да води сметка за семејствата на загинатите бранители

Стандард - 25.09.2016

„Министерството за внатрешни работи и јас како министер секогаш ќе бидеме тука за да им помогнеме на семејствата на овие големи луѓе. Особено затоа што сме свесни за фактот дека овие семејства се соочуваат со сериозни животни проблеми, какви што се ...

Спасовски: Мора да им помогнеме на семејствата на загинатите бранители

А1 On - 25.09.2016

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во СРЦ „Борис Трајковски“ во Скопје го прогласи за отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година, а е под ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

МКД - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Меморијалниот турнир во мал фудбал е под покровителство на Министерството за внатрешни работи ...

Отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“

Репортер - 25.09.2016

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје гденеска беше отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година.

Андонов се обрати на меморијалниот турнир во чест на загинатите бранители

Press24 - 25.09.2016

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Оливер Андонов, во во СРЦ Борис Трајковски присуствуваше на отворањето на меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои “, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Курир - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во мал фудбал „Македонски херои“

Нетпрес - 25.09.2016

Турнирот е под покровителство на Министерството за внатрешни работи и го отвори министерот Оливер Спасовски, кој истакна дека со него уште еднаш им се оддава почит на нашите херои кои, како што рече, во моментите кога беше најтешко застанаа на ...

Спасовски: Мора да им помогнеме на семејствата на загинатите бранители (ВИДЕО)

+инфо - 25.09.2016

Дури 14 семејства на загинати бранители сеуште немаат добиено обештетување од државата, рече министерот Спасовски. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во СРЦ „Борис Трајковски“ во Скопје го прогласи за отворен меморијалниот ...

Андонов се обрати на меморијалниот турнир во чест на загинатите бранители

Курир - 25.09.2016

Дополнителниот заменик м инистер за внатрешни работи Оливер Андонов , во во СРЦ Борис Трајковски присуствуваше на отворањето на меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои “, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 ...

Спасовски: Да им се помогне на семејствата на загинатите бранители

Мета - 25.09.2016

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во СРЦ „Борис Трајковски“ во Скопје го прогласи за отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година, а е под ...

Андонов со обраќање на меморијалниот турнир во чест на загинатите бранители

Пулс24 - 25.09.2016

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Оливер Андонов, во во СРЦ Борис Трајковски присуствуваше на отворањето на меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои “, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 ...

Спасовски до семејствата на загинатите бранители: Наместо судски покани треба да им се даде почит и благодарност!

Локално - 25.09.2016

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје гденеска беше отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година.

Андонов се обрати на меморијалниот турнир во чест на загинатите бранители

Вечер Прес - 25.09.2016

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Оливер Андонов, во во СРЦ Борис Трајковски присуствуваше на отворањето на меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои ", што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 ...

Андонов во чест на загинатите бранители: Време е да се сплотиме околу државниот интерес

Република - 25.09.2016

Дополнителниот заменик-м инистер за внатрешни работи Оливер Андонов присуствуваше на отворањето на меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои “, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година, п од покровителство на ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Скопје инфо - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Мета - 25.09.2016

Во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година денеска во спортскиот центар „Борис Трајковски“ ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Република - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Пулс24 - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“

Либертас - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје гденеска беше отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година.

Меморијален турнир во чест на загинатите бранители

Lider - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска ќе биде отворен Меморијален турнир во мал фудбал во чест на загинатите бранители од 2001 и од 2015 година. Организацискиот одбор на турнирот е составен од претставници на министерствата за внатрешни ...

Меморијален турнир во мал фудбал „Македонски херои“

Lider - 25.09.2016

Во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје гденеска беше отворен меморијалниот турнир во мал фудбал „Македонски херои“, што се одржува во чест на загинатите бранители од 2001 и 2015 година.