TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

360 степени

СДСМ: Ќе се решат сите судски предмети отворени од СЈО

360 степени - 08.08.2020

Прочистување на правосудството и проверка на потеклото на пари и имот на секој функционер најавува СДСМ откако ќе ја формирале новата влада. „Судиите и обвинителите имаат обврска да испорачаат владеење на правото во кое законот е еднаков за сите.

148 поврзани вести »