TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Frontline

Заради намаленото загадување во Индија, прв пат по 30 години се гледаат Хималаите

Frontline - 07.04.2020

Со прекинот на целиот сообраќај и индустријата, загадувањето на воздухот во Индија е на неверојатно ниско ниво. Како што се засилуваат мерките против корона вирусот во Индија и речиси 1.4 милијарди луѓе се во карантин или самоизолација, така прв пат ...

20 поврзани вести »