TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Panika.be

Руска рок група „украде“ песна од Тоше

Panika.be - 19.07.2019

Руската рок група „Земјата“ ја пее песната „Боже чувај ја од зло“ од Тоше Проески. Не знаеме дали имаат дозвола за препев, ама чудно е што во описот воопшто не е напоменето дека е песна од Тоше Проески.

23 поврзани вести »

Како спијат китовите

Panika.be - 19.07.2019

Можеби китовите се кралевите на морињата, ама начинот на кој спијат е многу смешен. Вертикално и со опашката надвор од вода. Веројатно ако поминува некое бродче да намали со бучава за да не го ...

4 поврзани вести »

Лежалка за вистински одмор

Panika.be - 19.07.2019

Идеш на одмор во Грција и по некоја случајност секогаш се погаѓа некој комшија кој дошол на истото место. Тогаш оваа лежалка е за тебе. Вака нема шанси да те види и ќе се одмориш како ...