TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Призма

Почесен конзул без искуство во енергетиката-стратешки инвеститор

Призма - 22.02.2024

Со „стартап“ компанија и без претходно искуство во енергетскиот сектор, почесниот конзул на Македонија во Белгија, на пат е да стане стратешки инвеститор во бизнисот со производство на струја.