TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Сега е појасно зошто во ВМРО нема многу жени. Јанушев ќе ги тепа со боксови па затоа изгледа бегаат.
ВМРО насилничка. https://t.co/kpdnVfoZbk
28ReTweets54Favorites·Details
#2
Вчера Јанушев: „Затоа што секоја жена е важна!“
Денеска слушаме навистина колку му е важна: „Од таа ми е преку кур веќе, 50 мејла прати. Ако ја видам наредниот пат, утре вечер, ќе и' дадам еден бокс во фаца.“
И тоа од неговата партија, а можеме да замислиме за другите што мисли. https://t.co/eM4Cy13QGJ
22ReTweets32Favorites·Details
#3
9ReTweets28Favorites·Details
#4
Обновата доаѓа по своето! https://t.co/qfKPB2ZPNj
7ReTweets5Favorites·Details
#5
Нова бомба за Јанушев.
Зарем очекувавме нешто поразлично од вакви криминогени кадри со потиснати чувства пред јавност, а во приватност со насилниот природен хабитат.
https://t.co/oPg6z2txcr
18ReTweets23Favorites·Details
#6
#ОдбериОбнова Јануш Vs. Даниела
LIVE 🔴 @VMRO_DPMNE https://t.co/G9TfwjyeTj
6ReTweets14Favorites·Details
#7
Пријатели, државата треба да оди напред.

НАТО, ЕУ, сигурност, развој. А не страв и притисоци, списоци и тортура.
Македонците да ги вратиме дома, а во странство да ги извезуваме македонските производи! 🇲🇰❤

Благодарам за прекрасниот пречек во Кочани! https://t.co/QVaDGWCAe7
31ReTweets43Favorites·Details
#8
Вчера е украден точаков во близина на железничката станица во Велес.
Следува парична награда.💰
Задолжителен е РТ 🔁 https://t.co/mUB1ug74Wk
11ReTweets31Favorites·Details
#9
40% од членовите на вмро се загрижени, зошто ? https://t.co/6jB9YwC62j
7ReTweets17Favorites·Details
#10
Бомба за Јанушев: Ако ја видам наредниот пат, ќе и дадам еден бокс во фаца https://t.co/ypKWmK9uaU
10ReTweets12Favorites·Details