TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#91
best tik tok EVEeeR https://t.co/aEZPmjPfIR
14ReTweets68Favorites·Details
#92
За Чаирчани да седат дома, треба зомби апоклипс да се деси 😏 https://t.co/3r9FLodcaK
9ReTweets38Favorites·Details
#94
Екипата на Мицко на "Боемска"
-Владимир Столевски-доктор кој живее со Јасна Мандиќ обвинета во "Рекет"
-Љупчо Андоновски поранешен директор на УБК, син му Стефан десна рака на Мицко
-Ален Зекиров нема потреба објаснување
Што ли се крчка ??? https://t.co/oYMWCyqfyr
8ReTweets30Favorites·Details
#96
Генералот Стојанче го "искористувал" лицето инвалид Благојчо Горгиев, неговите чувства и очекувања за подобар Живот. Сега Благојчо очекува Генералот со 82.000ден плата во МНАВ, да прифати ТВ дуел со него, за изневерените очекувања. https://t.co/tv9BTNJOW5
9ReTweets25Favorites·Details
#97
Ако не умреме од коронава , ќе умреме од немање пари леб да си купиме.Не знам што е полошо
10ReTweets25Favorites·Details
#98
Скоро 12:00 и ниту една фотка од Охрид. Знаеме дека не е грчка, ама па и стравот е голем, од тоа да не ве распнат онлајн.
Пробајте на Фб прво па вратете се тука.
7ReTweets43Favorites·Details
#99
Шоферот на Диме сега е келнерот од Чардак. Сите ќе ги пуштат низ вода само они дупе да спасат.
6ReTweets9Favorites·Details
#100
Само брутално со таа стока! 👊 https://t.co/ouVe3nPplR
5ReTweets23Favorites·Details