TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#11
Не ме квоутајте!
9ReTweets16Favorites·Details
#12
Иначе, тагата у очите човек може да ви ја прочита, ако не сте знаеле...
7ReTweets20Favorites·Details
#13
Да се потсетиме...

ДПМНЕ беше на власт кога:
-Се случи конфликтот во 2001ва
-Се случи Карпалак
-Се потпиша Рамковниот
-Се амнестираа хашките случаи
-Се укинаа привелегиите на бранителите и им беше побарано со камата да ги вратат

Кој сега овде продава лажен патриотизам?
7ReTweets17Favorites·Details
#14
Ако @AlexSiljan беше црнец https://t.co/lgJBJZDrAU
7ReTweets26Favorites·Details
#15
За многу години споменот за просветителот Св.Климент Охридски Чудотворец и Св.Пантелејмон Исцелител.
За изградбата на прекрасната црква
Светите Климент и Пантелејмон на Плаошник голема заслуга има тогашната министерка
Ганка Цветанова @gankacv.
Македонија се сака со дела ! https://t.co/xra113JKQH
9ReTweets38Favorites·Details
#16
Само на @BorjanJovanovsk пцуењето е прогресивно, демократско и води кон еу. Све друго бљак и фашистичко.

Фашист сум иначе.
9ReTweets27Favorites·Details
#17
Не толку одамна gragganskiot Севрџган се палеше на ова.
Сега згрозени од @apasiev https://t.co/LLJ16fv6p6
7ReTweets20Favorites·Details
#18
Во близина на овој ѕид е застрелан и убиен Гоце Делчев. Село Баница, Серско. https://t.co/OpwqaMOMyD
5ReTweets26Favorites·Details
#19
Се вдомува ова прекрасно девојче ❤️
Има месец ипол и е едно од цицалчињата што ги спасивме 😍
Ве молиме споделете да и најдеме дом, ќе биде мал раст.
Повеќе информации на:
[email protected] или во ДМ.
РТ ❤️ https://t.co/0kJH6L8mA2
5ReTweets1Favorites·Details
#20
Лилјана (42), Христијан (19) и Емри (27) се тројца пациенти на кои им беше трансплантиран бубрег. Тие се во добра здравствена состојба, среќни и задоволни дека повеќе не одат на дијализа. Пациентите почнаа повторно нормално да функционираат. 💪 https://t.co/NcW66WHapX
6ReTweets51Favorites·Details