TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
СДСМ многу брзо го заборави инатот на народот кога не дупеа за локалните избори Тодоровиќ - Жерновски. Па другари 1:3 ќе губите во Куманово во втор круг.
1ReTweets23Favorites·Details
Ејгидиииии https://t.co/snZSqzPQKl
3ReTweets4Favorites·Details
@JBurgundi Има само едно посмешно видео од ова

https://t.co/gBiEM94rHW
3ReTweets4Favorites·Details
Трулеж и распад на една цивилизација:
Во ЕУ можеш да ги уживаш сите права ако си ЛГБТ или Х Y или неутрал џендер, ама не смееш да се самоименуваш себе и државата ако си Македонец од Македонија.
3ReTweets16Favorites·Details
Неколку презреани оставки би го кренале рејтингот, ама не се навикнати на паметно играње.
2ReTweets18Favorites·Details
ЗНМ: Го осудуваме понижувачкиот однос на кандидатот за градоначалник Фатмир Лимани кон новинарка на ТВ21: https://t.co/u0oUMKRfU4 - via:@RadioMOF
3ReTweets3Favorites·Details
Победниците во општините можат од сите табли, акти...да ја избришат „Северната“, без амин од државната власт... како што и грчките локални власти не биле расположени...!
4ReTweets7Favorites·Details
Ајдееее и комерцијална банка се кандидирала на избориве https://t.co/2H8VgZYwAN
0ReTweets23Favorites·Details
romantic comedies written by bots are my new obsession https://t.co/QkZOKo4ZFx
4ReTweets11Favorites·Details