TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
Кој и како ќе гради ветерници на Бистра?
Имам и други #прашањакоимемачат
1ReTweets0Favorites·Details
Коронавирусот е изолиран многупати во повеќе различни земји
#ВуханКина #изолиран #Ковид19 #коронавирус #пандемија
https://t.co/W8bWLQiB1c https://t.co/waJXsv9RVP
1ReTweets0Favorites·Details
Новата верзија на пребарувачот „Бинг“ ќе биде базирана на вештачка интелигенција
https://t.co/F6rWwotFSO
1ReTweets0Favorites·Details
Нема докази дека Тајланд ќе ги поништи договорите со „Фајзер“
#вакцинација #вакцини #Ковид19 #принцеза #Тајланд #Фајзер
https://t.co/iki2JckCcg https://t.co/PQKoURCAtw
1ReTweets0Favorites·Details
The date is 27 January 2023 https://t.co/wQnAboU4Gc
1ReTweets0Favorites·Details
БАКШИШОТ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД ФИСКАЛНАТА СМЕТКА Српските угостители предлагаат законско утврдување на бакшиш до 10 отсто @PlusInfomk https://t.co/8KCpzmalgm
1ReTweets0Favorites·Details
АД ЕСМ на 07.02.2023 година произведе 20.862 MWh електрична енергија, која е намената за домаќинствата и малите потрошувачи, како и потребите за дополнителни снабдувања.

🔗 https://t.co/y6VijzyS54 https://t.co/LyuitzXAQ6
1ReTweets2Favorites·Details
Тврдењето дека Русија се справува со агресијата од страна на Западот претставува уште една пропагандна дезинформација на агресорот кој глуми жртва 👇 https://t.co/7gZBDnAOXB
4ReTweets6Favorites·Details
Значи што и да направиме ветото ќе си остане,џабе промена на устав,џабе се!!! https://t.co/nE9OLDrrYL
1ReTweets10Favorites·Details