TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#1
Се надевав дека нема никогаш да се соочам ама му отстранив малиген карцином на татко ми, негова среќа што има син доктор во странство јер македонското здравство нема ни можност ни капацитет туку препушта секој сам на себе, најтешко е за еден лекар да лекува членови од фамилијaта https://t.co/Gg6DFjfeih
165ReTweets801Favorites·Details
#2
Најјаката слика на #Свецко
🇸🇳 🇵🇱 https://t.co/N0JoU3tQab
163ReTweets657Favorites·Details
#3
⚽️ Нејмар, Роналдо и Меси од Али Експрес ⚽️ https://t.co/2elSlABKNE
168ReTweets614Favorites·Details
#4
Се осмеливме, затоа што сакаме успеси, македонски успеси. Ние се определивме за иднина. Затоа стигнавме денес тука. Нека биде Преспа патека кон нашата европска иднина. https://t.co/z5gz0p5RJP
125ReTweets695Favorites·Details
#5
@northshoreguynz @historylvrsclub Yes but half of them will not survive ...🙄
14ReTweets1008Favorites·Details
#6
We cannot change our geography or our history. But we can shape our future. And it will be a common European future of mutual respect, understanding and friendship! https://t.co/rHQ5fiG9bE
153ReTweets542Favorites·Details
#7
Оние што купија Визер карти за 1$ https://t.co/P2Lspi0RpT
165ReTweets476Favorites·Details
#8
На каков јазик зборувате во Македонија?
Не зборуваме, скарани сме.
136ReTweets482Favorites·Details
#9
@iamcardib btw #ILikeIt is coming for No.1 we gonna snatch its wig so hard, trolls cant relate!!
68ReTweets657Favorites·Details
#10
Исти курац сме со Грците на плажа, исто се дереме ко ненормални...

- Василиии, ељаа, вјиса апо то нерооо!

- Џочееее, излеви ут вoтта, пусијнеен си уф муцката, ќи та утeпум!!!

...
129ReTweets385Favorites·Details