TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#1
Turns out it is not the comma, but capitalism, that is the difference between “let’s eat, grandma!” and “let’s eat grandma!”
8943ReTweets42505Favorites·Details
#2
526ReTweets1779Favorites·Details
#3
Јас овој Венко Филипче веднаш би го испратил на тестирање да се испита дали е Македонец, нетипично компетентно делува.
315ReTweets1249Favorites·Details
#4
5.3.2020. sam postala diplomirani inženjer mašinstva https://t.co/7WxmSRGYhv
15ReTweets2077Favorites·Details
#5
На социјалните медиуми почна да се споделува фотографија од мене како синоќа сум оперирал. Оваа вест не е точна. Сликата е од 2019 година. Во овој момент целосно сме фокусирани на справувањето со коронавирусот. Ве молам да не споделуваме дезинформации. https://t.co/Ps7grdqUqH
258ReTweets1230Favorites·Details
#6
Ова се моите колеги од Институтот за јавно здравје, авторизираната лабораторија во која се изработуваат тестовите за коронавирус. Ова се хероите кои деноноќно се на своите работни места. Тие се таму, а вие седете дома. https://t.co/PddjtpKjHC
248ReTweets1182Favorites·Details
#7
Екипа со голем мерак да ви соопштам, од групата доброволци што печатеше 3Д маски еве ги во употреба! Ко фабрика сме!
Напред 3Д принтераши! https://t.co/oX0WvHFMSY
283ReTweets1086Favorites·Details
#8
Решив да шијам маски за луѓево од зграда ама дека увек се потценувам себеси едвај и со сет срам ги ставив во ќесенце и ги закачив на влезот со мисла дека само ќе се изглупирам и ќесето ќе остане полно дека маските нема да им се свиѓаат.
Surprise,сите беа земени!И ме чекаше ова. https://t.co/2TCZSrFWe8
222ReTweets1146Favorites·Details
#9
Ден 7 без фудбал

https://t.co/ikOAdJIUUI
212ReTweets1118Favorites·Details
#10
@WinningWwg1wga @kathygriffin “The Jussie Smollett Hospital for the TDS-Insane “
103ReTweets1362Favorites·Details