TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#31
Вчера ја блокирав пола националистичка популација на твитер.
Другата половина до следна прилика.
1ReTweets5Favorites·Details
#32
Добро утро на сите https://t.co/W1taU3rpjP
0ReTweets4Favorites·Details
#33
Ако денот по утрото се познава, добар ќе биде!
#ДоброУтро
1ReTweets1Favorites·Details
#34
@paparov Песничево го обожавам значииии https://t.co/PvK2rM2ARv
1ReTweets1Favorites·Details
#35
Новинарите и да сакаат, не можат да известуваат! https://t.co/GIopUsCmtv
1ReTweets1Favorites·Details
#36
Љубовта познава почеток, но никогаш не познава крај.#доброутро
0ReTweets4Favorites·Details
#37
Продавачката сабајле ми вика, ти пак прв ми влезе цела ден ќе ми е среќна 🥰🥰🥰
0ReTweets4Favorites·Details
#38
Глуп од 1 до 5 😂 https://t.co/AOpVPrSTGx
0ReTweets4Favorites·Details
#39
Макар сум ветеран у МК, ама у Македонија не е имало подобри Настани за лајфсталј бренд, од тие јас шо ги имам режирано и координирано, ако некој смета обратно, нека ми докаже! еве го мојто предпоследно дело на Макеоднска сцена . Сам пишал слоган сам режира https://t.co/YDCxXPKVEY
0ReTweets4Favorites·Details
#40
Добро утро https://t.co/ifl0eNUni5
1ReTweets1Favorites·Details