TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#81
@superwoman9090 Тоа беше првата, колку бргу мине времето... 10 години ц ц ц
0ReTweets2Favorites·Details
#82
Балканска кучка, кој стигне го плеска. https://t.co/fhVWoO6gqC
0ReTweets2Favorites·Details
#83
"Едно опшество за сите" https://t.co/P5DUjBWTBd
0ReTweets2Favorites·Details
#84
И сонцето има корона...
0ReTweets2Favorites·Details
#85
0ReTweets2Favorites·Details
#86
@KatttP Многумина и тука сме имале среќа што на времето не не пукаа со гумени куршуми. Имаше апел од една дама, не ми текнува на името.
0ReTweets2Favorites·Details
#87
0ReTweets2Favorites·Details
#88
Отсекогаш сум мразел "мужишта" кои во групи напаѓаат ... КУЧИЊА ... тоа се, никаква друга паралела не заслужуваат ... најкукавичко нешто ... ова нема никаква смисла ... никаква логика ... едноставно глупост без граници. 😡 https://t.co/E1ZHqVvnhO
0ReTweets2Favorites·Details
#89
@OTrajkovska Кај најде сега вакви прашања, баш кога сме веќе членка на НАТО? Па сега и Џемо Хаса ќе треба да се слави, ќе најдат начин да се рехабилитира. Можно е да воведат државна награда за соживот "Џемо и Мефаил". Сега е важно тоа што сме во НАТО и имаме способни градоначалници ко овој.
0ReTweets2Favorites·Details
#90
Убав ден ви посакува КОЛИАНА https://t.co/jNhNeGgdkF
0ReTweets2Favorites·Details