TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Productive talks w/ 🇮🇹 FM @Antonio_Tajani
@ItalyMFA_int in #Rome.
In focus:
📌 #Italy's support for our #EU accession process
📌 I8 - Initiative for promotion of cooperation along the route of Trans-European Transport Corridor VIII
📌 @OSCECiO 🇲🇰
📌 Regional dynamics in #WB https://t.co/jx18BpHO93
4ReTweets18Favorites·Details
топ 10 работи што циа ги крие од нас https://t.co/FMOmFfEbcu
2ReTweets20Favorites·Details
Битола🇲🇰🌧️

📷Гордана Аџиева Михајловска https://t.co/PqNBOALSUV
8ReTweets103Favorites·Details
Хармоникаш за Директор во РЕК Битола.
Келнер за Директор во Македонски Железници.

- Што е следно, владикана гинеколошко да го земи?!
18ReTweets98Favorites·Details
Го затворија фашистичкиот клуб "Ванчо Михајлов" од Битола, ама сега не знаат кој е надлежен да ја извади таблата!?

P.S. Aј извадете ја побрзо (Општина Битола, Министерство за култура или МВР) - да не испадне после дека пак ЛАМБЕ е надлежен! ❤️✌️❤️

#НеспособнаБирократија
14ReTweets89Favorites·Details
Шетам по улица и се чудам што ме загледуваат луѓево...да не сум накапан нешто со храна. Застанав на еден излог да се видам, кога тоа што да видам, убав сум бил. Ах бе Мето, си викам
6ReTweets54Favorites·Details
Моментално @vistinomer е на апарати...
⚠️Таткото со 2 сина според нив, уствари да ти било LGBT семејство....😂😂😂
👉 Па уште прават рецензија и го квалификуваат ова како "лажна и злонамерна вест"
Идете да се утепате...да можам би ве укинал.. https://t.co/xzUdwwiwbw
14ReTweets43Favorites·Details
И не, нема да пораснеме тогаш кога стапалата ќе ни пораснат доволно за овие чевли да ни бидат точни. Ќе пораснеме тогаш кога срцето и умот ќе ни пораснат доволно за да научат дека не треба да создаваат илузии, а уште помалку да ги хранат со лажни надежи.Хранете ја само вистината. https://t.co/wsuqaaXBxR
8ReTweets53Favorites·Details
Није ти пичка митраљез....!!! 🤣🤣🤣🤣 https://t.co/sXOCDbXboC
3ReTweets37Favorites·Details
Два дена ви врне у Скопје, прегреавте сите.

Замислете како е 25 дена без прекин да врне. Точак да ти е главно превозно средство. Јакната да ти мириса на влага. Два пара чизми да имаш, за да ги ротираш пошто едни ти се мокри цело време.
3ReTweets37Favorites·Details