TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Година 2023, пост ковид е веќе апла у длабокото, они слават отварање нови канцеларии за ИТ фирма. Толку не им верувате на вашите вработени, шо ги терате да идат у канцеларии?
4ReTweets31Favorites·Details
Добро утро, оправачи и оправачки на туѓи животи.
Кај вас средивте, сеа другите ќе ги оправате, вибам тоа оговарачите. https://t.co/nVmemYqI5k
2ReTweets28Favorites·Details
Ти гори ли уште душата, или времето е добар лек??
6ReTweets26Favorites·Details
Kakve ovo akrobacije izvodi Jelena Djokovic? Za sta ce joj ovo? https://t.co/joXEQ0Jzi7
12ReTweets329Favorites·Details
Само ако си од ДУИ и ако си албанец можеш и со средно семкарско да бидеш директо на МЖ.
Има ли некој да го сопре лудилото? Кај влгоа фунционерите од ДУИ таа фирма пепел стана.
До кога ќе се молчи во интерес на некој фиктивен соживот кој ниту бил ниту некогаш ќе биде. https://t.co/Xg1JA7jjZ8
15ReTweets68Favorites·Details
Конечно ќе го фатиме возот за Европа, кој толку години ни бега.
Владата најде начин.
👍 https://t.co/MI0Mvh2wYV
10ReTweets70Favorites·Details
Жена ми еднаш ме замоли да ги премачкам кифличките со јајца.
Од тогаш пристап во кујна ми е забранет.
*освежиФ
7ReTweets67Favorites·Details
Една работа ќе предупредам‼️
И еден Македонец ако остане - ќе стани вампир!
Вампирот ќе стани врапче.
Тие ќе станат многу врапчиња.
На секоја гранка од дрвата, во секоја куќа, ќе викаат:
ВМРО, МАКЕДОНИЈА‼️
Во жертвалникот на Татковината да го оставиме нашиот памет и нашите мисли! https://t.co/wU0s7LwleI
15ReTweets50Favorites·Details
Сопругот на пратеничкава пред Нова година, без исполнети услови и стаж го ставија началник во МВР (Јованче Николовски, Тетово), а таа вика "нема партиско влијание во администрацијата".
Мислиш нафта пиеме? https://t.co/UUbLb10GE2
24ReTweets53Favorites·Details