TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#1
Зошто изневерувате?
34Tweets12Users·Details
#2
А можев и да не се фотнам.
*сабајле 🤡 https://t.co/2dI1NpUWYF
10Tweets9Users·Details
#3
Во колку саат ви е паузата на работа?

Пожелен РТ, благодарам!
10Tweets8Users·Details
#4
АЈ ДА Е СО СРЕЌА: 3:0
ЗА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
ОБЕЗБЕДЕН ВЛЕЗ ВО НАТО СО УСТАВНО ИМЕ НА АРМИЈАТА!
УСВОЕН И ЗАКОНОТ ЗА ОДБРАНА!
9Tweets8Users·Details
#5
@JasnaKoteska чисто процедурално: а, што тоа ќе се преломува, печати и лекторира?
12Tweets7Users·Details
#6
Маршот денес не беше наменет ниту за граѓаните, ниту за опозицијата. Беше порака до судиите и обвинителите. Пораката беше "доаѓаме кај вас, многу брзо од сега". Што и реално ќе се случи, сега по носењето на законот за ЈО и по изборите по кои сдсм подобро ќе котира во собранието.
14Tweets6Users·Details
#7
значи по тврдоглави субјекти од тие со знак Бик, НЕМА! дали до здоијак, дали клонирани се... абе убиј божи со инает и твроглавост, и покрај тоа шо ги носи у пропаст!
16Tweets5Users·Details
#8
How dare you, капиталиста, експлоататор.

Наместо да ги даде парите во вид на данок на некој државен бирократ.

@Gogiche @toni_dimitroff @iKAKTyC

https://t.co/I7NQjUwHuc
15Tweets5Users·Details
#9
мислам ова што го прави СДСМ не е нормално ...
не може бе другари вака , само три автобуси и тоа 2 од Куманово и 1 од Струмица а сте собрале пола милион луѓе на маршот ...
стварно не треба вакво изживување со жмицко и вмро , стварно нема смисла ...
8Tweets6Users·Details
#10
Идеф со една цура беше близначка. И највише ме нервираа ко ке ме прашаа, демек као интересни се, како ги разликувам...
Па лесно, Ива стално ги лакираше ноктите црвени, а Иво имаше кур ...
7Tweets5Users·Details