TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#91
Корисен брз имунолошки тест за детекција на коронавирус би бил следниот:

1. Земаш брис од нос и грло.
2. Правиш брза изолација на протеини.
3. Детектираш присуство на антиген на коронавирусот за 15 мин.

Недостаток: помала сензитивност од real-time RT-PCR, ама ќе биде побрз.
7Tweets3Users·Details
#92
у вакви кризни моменти и косовска трета лига баскет врши работа.
6Tweets3Users·Details
#93
Зошто клаваш селфи мори душо на тл ко си грда? Онака досадно те фати или гледаш србинките 500фејва пс ај и ти. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
6Tweets3Users·Details
#94
Шок и неверување https://t.co/xCgvtsNvq6
6Tweets3Users·Details
#95
А дека направив топло лебче и ништо не мацнав!?
6Tweets3Users·Details
#96
Почнаа да штрајкуваат ако не им дадам храна на време.
Хичкок? https://t.co/9R3JXSnFND
6Tweets3Users·Details
#97
Интуицијата нека ти биде компас низ животот.
6Tweets3Users·Details
#99
Со насмевка можеш најлесно да му се доближиш некому. Насмевката ја брише секоја далечина меѓу луѓето.

#ДоброУтро 🤗 ☕️ https://t.co/8243TAb59U
5Tweets3Users·Details
#100
оваа влада треба итно да се ангажира на ставање во функција на целата необработена земја во мк. а ја има многу. омасовување на земјоделското производство може да не’ спаси и на кус, и на долг рок.
5Tweets3Users·Details