TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#31
Тко је отворио врата скупштине у Београду? Тко? Нитко?!?! https://t.co/L9Wdpw1GDF
11Tweets10Users·Details
#32
Како тоа војна? Нели влеговме во НАТО? Нели немаше веќе војни?
#БелиМечки https://t.co/xlshuReGMB
10Tweets10Users·Details
#33
Значи не биле ДХЛ луди, Македонија е луда држава.

Ослободувањето од давачки до 90 евра важи ако пратката ја праќа физичко лице.

Ако ја праќа правно лице (во случајов продавница) тогаш ослободувањето од давачки важи за пратки до 22 евра.
19Tweets8Users·Details
#34
Коментарите :))))))
Јебала ве носталгија за полициска бруталност. Ве гушнал ли некад некој у животов бе? https://t.co/io033vetpv
16Tweets8Users·Details
#35
Во случај некој да ви каже дека сте ружни, покажете му ја сликава https://t.co/q4xM9AatjC
15Tweets8Users·Details
#36
Много тепачи на твитеров. Да организираме спаринг сесии шовикате? Рекреација и здрав дух.
22Tweets7Users·Details
#37
Пак ли карантин ќе има?
21Tweets7Users·Details
#38
Најдов 2500 денари заборавени на банкомат. Не знам што да пишам понатаму, ако некој ме убеди дека се негови со доказ, одма му ги давам.
Не сум саркастичен ниту се заебавам, буквално беа заборавени во отворот.
Плс РТ. https://t.co/5aMDwmWFiz
9Tweets9Users·Details
#39
Полицаец вчера шамарал момче дека поминало на црвено на Партизанска во Скопје.
Кај што го шамара , па бре ни маска никој не носи.
А ок , поминал на црвено , па си има казни бре , или има нов правилник некој ?
#ЕвеНезнам https://t.co/H0OGvfmIfX
9Tweets9Users·Details
#40
стварно, шо е следно, не смеам да јадам патлиџан со оцет? https://t.co/OIeizrYpSe
17Tweets7Users·Details