TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#51
Spies kretenu?
8Tweets2Users·Details
#52
Цел бејлис акнав сама и така си го поминав слободниов ден.
8Tweets2Users·Details
#53
Ми вика другар кажи ма кај ќе патуваш, не само од твитер да дознавам коа се фалиш кај си. И стварно се замислив се отуѓивме луѓето, сѐ онлајн, и му викам: У право си Гоки извини, идам Лисабон за 2 дена и само ти знаеш, прв и едини. Така да тоа е дечки, нема фалење од мене повеќе.
8Tweets2Users·Details
#54
#55
Кој е друг буден?
3Tweets3Users·Details
#56
Она дека права љубов била ако осетите пеперутки во стомакот, епа не била! Бегајте подалеку од партнер поради кој чувствувате немир/љубомора постојано иако сте вљубени во него/неа!

Вистински партнер со кој би живееле и останале заедно е тој што ви прави да сте смирени/рамнодушни https://t.co/PTMdUoNA2m
3Tweets3Users·Details
#57
Ако не ја знае рекламава мала е. https://t.co/xQREuy7jLT
3Tweets3Users·Details
#58
Ретрограден Меркур ништо не ми мења. До вас е, не е до Меркур
6Tweets2Users·Details
#59
@JasnaKoteska @TodorceT Јас имам искуство со 5-6 апликации (значи исто од 2013-2014), сите за значајни истражувања од македонската архитектонска сцена. Ладно ни ги одбиваа со години, а добиваме "реда-ради" суми последните две години. Да се чудиш што да направиш со нив.
6Tweets2Users·Details
#60
Таман време за епизода Пикард S1E4, ...извињавај ме вака @zoranveli
6Tweets2Users·Details